Una de les notícies més comentades en les últimes setmanes en el Reial Madrid ha estat l'enorme interès que el Liverpool havia mostrat en una peça indispensable per a Carlo Ancelotti. De fet, a Anglaterra van afirmar que Jürgen Klopp va demanar a la directiva d'oferir 100 milions d'euros per Fede Valverde pocs dies després d'enfrontar-se a ell a la final de la Champions League, ja que va quedar completament sorprès i enamorat de les seves increïbles qualitats.

Lamentablement per als 'reds', Florentino Pérez ni tan sols es va asseure a negociar, i va tardar mil·lèsimes de segon en descartar aquesta idea. Per molts diners que oferissin des de Anfield, no volia saber res sobre la possible sortida de l'internacional uruguaià, a qui considera indispensable. I el mateix opinava un 'Carletto' que va tardar a confiar en ell per ser titular indiscutible, ja que hi va haver un tram del curs en el qual apostava per Marco Asensio, però que va acabar rendint-se als encants del '15'.

Fede Valverde Tchouameni celebracion gol Atletico de Madrid Reial Madrid / Foto: EFE
Fede Valverde/ Foto: EFE

Aquesta campanya, l'ex de Deportivo de la Coruña i de Peñarol de Montevideo ha millorat encara més el seu rendiment, i ha passat a convertir-se en una de les estrelles de l'equip. No només és titular indiscutible, sinó que també s'ha guanyat ser un dels ídols del Santiago Bernabéu, i ha estat decisiu amb els seus gols i la seva capacitat de treball. Jugui on jugui, sempre s'esforça al màxim, i és un dels futbolistes de moda.

Una situació que Valverde vol aprofitar. Perquè en tot moment ha deixat bé clar que el seu desig és seguir vinculat al Madrid per molt temps, però demana que es reconegui la seva importància a l'equip amb una renovació a l'alça. En altres paraules, Fede vol que es reflecteixi com de valuós que és passant a ser un dels millors pagats de la plantilla. I té diverses ofertes sobre la taula, a part de la del Liverpool, per pressionar la directiva.

Accedirà a les seves pretensions Florentino Pérez? Sens dubte, el crac de 24 anys s'ho mereix, però també és cert que té contracte de llarga durada, i per tant, no hauria de ser cap urgència...

Valverde va renovar fa poc més d'un any

A això se suma que Valverde ja va passar per les oficines fa poc més d'un any, i ja va tenir un augment de salari. Però, malgrat això, Fede demana que es torni a revisar el seu document de treball, i tingui un premi pel magnífic moment de forma en el qual es troba.

Tampoc no té pressa, tanmateix, espera que les converses comencin aviat, a ser possible, abans que comenci el Mundial de Qatar.