Paul Pogba encara no ha pres una decisió sobre el seu futur. En aquests moments, l'únic que té clar és que desitja anar-se'n del Manchester United, al qual va arribar el 2016. Va ser un fitxatge galàctic, i és un dels millors pagats de tota la Premier League. Però la realitat és que mai no ha acabat de mostrar el seu millor nivell, i ha estat durament criticat, tant per la premsa, com per la seva pròpia afició. I el gal tampoc no ha estat mai feliç a Anglaterra.

Creu que se l'ha infravalorat molt, i que l'han criticat més del que mereixia. A més, li van prometre que serien entre els millors clubs del planeta, i mai no ha estat així. Sense anar més lluny, aquest mateix curs és l'exemple d'això. Després de les arribades de Cristiano Ronaldo, Raphaël Varane i Jadon Sancho, semblaven tenir arguments més que de sobres per lluitar per tot. Fins i tot, per a la Champions League. Però no està sent el cas.

Paul Pogba Manchester United EFE

Paul Pogba

Els 'red devils', una vegada més, estan decebent, i no són candidats a aixecar cap trofeu. Per aquesta raó, el centrecampista de 28 anys vol fer les maletes, i aprofitarà el fet que acaba contracte al juny. I no és cap secret que, en el passat, va estar a punt d'aterrar al Reial Madrid, una cosa que van impedir des d'Old Trafford, ja que no el van deixar sortir. Ara, ja sense cap obstacle pel mig, per fi podria acabar vestint de blanc. Aquest era el seu gran somni.

Però ja és cosa del passat. Pogba no veu amb tan bons ulls la possibilitat d'anar-se'n al Santiago Bernabéu, a causa que Zinedine Zidane ja no està. El seu compatriota era el gran argument que tenien per convèncer-lo, doncs, amb ell a la banqueta, el futbolista sabia que anava a tenir un paper protagonista, i anava a ser titular indiscutible. Ara, ja no el té tan clar. Perquè sap que Florentino Pérez mai no ha estat un gran admirador del seu joc.

El president va ser qui va rebutjar la possible contractació del campió del Mundial de Rússia al seu dia, i només ara, que arribaria gratis, s'ha interessat. Carlo Ancelotti, per la seva part, tampoc no sembla estar massa il·lusionat amb la contractació d'un crack que, a dir veritat, ja no passa pel seu millor moment.

Tant Paul com Mino Raiola tenen això molt en compte, i per això estudien la resta d'opcions.

La Juventus, favorita per acollir Pogba

Pogba està en converses amb diversos conjunts, però el que més opcions serioses té de portar-se'l és la Juventus. Allà, no només li paguen tot el que demana, si no que li ofereixen ser l'estrella del seu nou projecte. I també tenen l'avantatge que el francès ja va jugar allà durant diversos anys, i guarda un excel·lent record.

Paul Pogba

Paul Pogba

Va ser molt feliç, i està molt agraït amb la 'Vecchia Signora' per ser el club que li va donar la possibilitat de consolidar-se en l'elit.

Cinc anys després del seu adeu, pot tornar a la que va ser la seva casa.