Tot i els xiulets, i tot i la falta de gol dels davanters, el Reial Madrid ha recuperat el somriure al Santiago Bernabéu. L'època post-Lopetegui arrenca amb els tres punts a la Lliga Santander i derrotant un combatiu Valladolid (2-0).

Amenaça amb la falta de gol

El Madrid, després de la golejada de Melilla, ha tornat a ser l'equip faltat de gol d'aquest inici de temporada. Onze pràcticament de gala, apostant per Asensio en el trident amb Bale i Benzema, i tocadors com Modric i Kroos al mig del camp. L'aposta de Santiago Solari en el seu debut com a primer entrenador del Madrid a la Lliga ha estat amb els clàssics.

Però si els de sempre, els de l'onze gala, han estat els escollits, la dinàmica negativa segueix al Santigao Bernabéu. L'aposta per les bandes profundes i per l'atac constant no ha estat traduït al tan esperat gol.

La possessió, les ocasions, el futbol i les ganes han estat des de bon inici de part del Madrid, però el Valladolid, un dels millors equips a nivell defensiu d'aquesta Lliga, no ha permès que els blancs s'avancessin. Jugada rere jugada el Madrid creava perill i l'afició madrilenya s'emocionava. Però al final fallaven els davanters del Madrid, o la defensa val·lisoletana o el porter Masip evitaven el gol.

Passaven els minuts al Bernabéu i el rum-rum tornava a l'estadi blanc. No hi havien gols i els xiulets han esdevingut protagonistes. Els futbolistes del Madrid, capcots, no han pogut revertir les males sensacions.

Els travessers i Vinícius salven el Madrid

Però si la cosa no anava bé a nivell ofensiu, en defensa tampoc era per tirar coets. Dos travessers ja a la segona meitat del Valladolid han posat la por al cos de tot el Bernabéu. El Madrid se salvava gràcies a un fortuna que més tard seguiria.

Dos pals que han fet despertar novament el conjunt de Solari, que a diferència de fa una setmana amb Lopetegui, ja té esperit guanyador. Entrada d'Isco, Lucas i Vinícius, i el Madrid canvia.

El brasiler, que ara ja té un lloc al primer equip blanc, ha provocat el primer gol al minut al minut 83. Entra dins l'àrea des de la banda esquerra de l'atac del Madrid, fa un xut molt desviat, però la fortuna està de la seva banda i un rebot posa la pilota al fons de la porteria.

Un gol que faria obrir el partit, amb el Valladolid totalment a l'atac, i el Madrid ha aprofitat per sentenciar. Benzema rep dins l'àrea, li cometen falta, penal, i Sergio Ramos fa el segon a l'estil panenka.

Tres punts més per al Madrid i bona arrencada de l'etapa de l'interí Solari. Primera victòria després de cinc jornades sense guanyar a la Lliga.