El Reial Madrid ha aixecat al cap amb el seu debut a la Lliga Santander i ja deixa enrere els mals records de la derrota a la Supercopa d'Europa contra l'Atlètic de Madrid. El Getafe no ha estat rival per a un Madrid indiscutible sobre la gespa del Bernabéu, que ha vist com Gareth Bale s'ha posat els galons de líder en el post-Cristiano (2-0).

Nous líders

Després de la marxa de Cristiano Ronaldo i de l'últim títol perdut contra l'Atlètic de Madrid, els blancs necessitaven nous líders sobre el camp. I contra el Getafe, en un partit més senzill de l'esperat, han aparegut diversos futbolistes que han volgut fer un pas endavant. Bones sensacions de Marco Asensio fent de CR7, bones sensacions de Toni Kroos conduint sense la batuta de Modric, però millor paper del nou gran líder: Gareth Bale.

El futbolista gal·lès ha agafat els galons en aquest Madrid post-Cristiano i ha protagonitzat el primer espectacle de Lliga al Santiago Bernabéu. Un gol de Carvajal al minut 20 començava a posar les bases d'un partit que es convertiria en un passeig per als blancs.

Un derbi madrileny que no ha semblat un derbi perquè el Madrid ha arribat a superar el 80% de la possessió en diversos trams de la primera meitat. El Madrid ha tingut la pilota, el monopoli del joc i també les ocasions. I el gran beneficiat ha estat un Bale propositiu i que s'oferia sense parar. Primer un travesser i després el tan desitjat gol ja a la segona meitat per sentenciar el partit.

Lopetegui respira

Si el gal·lès ha fet un partit per demostrar la seva capacitat de lideratge, Julen Lopetegui sembla que per fi pot respirar. Després de la polèmica amb la selecció espanyola i el fluix debut oficial amb el Madrid perdent la Supercopa d'Europa, sembla que l'entrenador basc comença a creure's el seu nou lloc.

El Madrid no ha patit en cap moment pel resultat i ha sabut gestionar el partit amb descansos i minuts per a tots. L'única sorpresa ha estat la no titularitat de Thibaut Courtois, que ha hagut de veure com Keylor Navas li ha tornat a passar per davant.

Un debut de Lliga plàcid per als blancs que també suposen els primers tres punts de la temporada. El Madrid no falla i deixa el Getafe amb males sensacions després de passar sense pena ni glòria pel Bernabéu.