Raúl González Blanco és molt optimista, i creu seriosament en les seves opcions de convertir-se en entrenador del Reial Madrid a partir de la pròxima temporada. Tot i que encara no li hagin comunicat res oficialment, i Carlo Ancelotti tingui contracte fins a 2024, els últims rumors no han passat desapercebuts. I assenyalen que el tècnic italià estaria molt interessat en marxar aquest estiu, per convertir-se en el seleccionador brasiler.

Ara per ara no hi ha res confirmat, però les possibilitats que 'Carletto' acabi sortint del Santiago Bernabéu augmenten considerablement a mesura que avancen les setmanes. I tampoc no es pot descartar que acabi sent destituït, ja que a Florentino Pérez no li tremola el pols, i ha enviat una advertència molt clara: en cas de no guanyar cap trofeu aquest curs, tornarà a ser acomiadat, tal com va passar l'any 2015.

Carlo Ancelotti roda de premsa Reial Madrid / Foto: EFE
Carlo Ancelotti/ Foto: EFE

En aquest cas, i malgrat que hi ha molts candidats per ocupar el seu lloc, destacant els noms de Thomas Tuchel, Mauricio Pochettino, Joachim Löw o Jürgen Klopp per sobre de la resta, el favorit seria l'actual tècnic del Castilla. L'avala el gran treball que està fent en el filial, que lluita per aconseguir l'ascens a La Liga SmartBank, i el fet que conegui els valors de l'entitat millor que ningú. No en va, va ser una llegenda en la seva etapa com a futbolista, sent el capità del primer equip durant molts anys, i arribant a ser el màxim golejador de tots els temps, encara que poc després el superaria un tal Cristiano Ronaldo.

De moment, Raúl ja ha comunicat al president els plans que té per al Madrid. Tampoc no tindria problemes en esperar una mica més, però confia que aquest sigui l'estiu on pugui complir el seu somni, i convertir-se en el 'nou Zinedine Zidane'. I el primer que ha avisat és el canvi de sistema que vol fer, passant d'utilitzar el 4-3-3 pel qual Ancelotti ha apostat sempre, a un 4-4-2 o un 3-5-2, que el convencen molt més.

Amb aquest esquema, aposta per un futbol d'alta intensitat, i centrament en una defensa sòlida, però amb llibertat de moviments perquè els homes d'atac puguin brillar més.

Confiança màxima en els talents de la pedrera

A més, Raúl també té previst donar moltes oportunitats als joves talents que hi ha a la pedrera. I això pot traduir-se en l'ascens definitiu de Sergio Arribas, Marvel, Vinicius Tobias, Carlos Dotor o Rafa Marín a la plantilla professional.

Ells s'unirien a Álvaro Rodríguez, que ja està confirmat que passarà a formar part del primer equip del Madrid a partir de juliol.