L'Aràbia Saudita torna a la càrrega i aquest cop el seu objectiu es troba al FC Barcelona. No són poques les estrelles que van deixar el futbol europeu durant la darrera finestra estival per marxar a la Premier League saudita i, en molts d'aquests casos, ho van fer a canvi de quantitats estratosfèriques. De cara a la nova finestra del mercat de fitxatges, seria l'Al-Hilal el gran club saudita que es voldria reforçar i, segons informa el diari Sport, hauria pensat en Raphinha.

L'extrem brasiler del Barça segueix sumant als seus registres bons números, però la seva irregularitat i el seu rendiment mitjà segueix sense convèncer del tot. En condicions normals, Joan Laporta estaria content amb Raphinha, però en tractar-se d'un futbolista que va costar 57 milions d'euros i que hauria d'assumir bona part de la responsabilitat ofensiva del Barça, les coses canvien.

Raphinha enfadado Barça / Foto: EFE
Raphinha, celebrant un gol amb la samarreta del Barça / Foto: EFE

100 milions d'euros per Raphinha són irrebutjables

Sabent que la Premier League i equips com el Newcastle i el Chelsea havien assolit xifres de 80 milions d'euros per ell, el Barça podria haver deixat passar un tren difícil de rebutjar en vista que el jugador no acaba de quallar sota les ordres de Xavi. No obstant això, en cap dels casos s'havien arribat a les 9 xifres com, segons l'esmentada font, es proposen des de l'Aràbia Saudita.

Concretament, aquest equip seria l'Al-Hilal, famós, entre altres fitxatges durant la darrera temporada, per fer-se amb els serveis de Neymar. Ara, però, amb l'astre brasiler encara convalescent de la seva lesió als lligaments creuats, el conjunt saudita busca nous referents. Sigui com sigui, seria de cara a la pròxima temporada quan l'equip dirigit pel portuguès, Jorge Jesús, comptaria amb dos extrems de molt alt nivell com ho són un Neymar ja recuperat i l'actual futbolista del Barça.

Neymar JR disputando un partido con el Al Hilal / Foto: Europa Press
Neymar, disputant un partit amb l'Al-Hilal saudita / Foto: Europa Press

El Barça desbloquejaria 3 operacions clau venent Raphinha: Cancelo, Aleix Garcia i Kimmich

Amb un ingrés de 100 milions d'euros, el Barça desbloquejaria 3 operacions clau per al seu futur més immediat. La primera seria la compra definitiva de João Cancelo, operació que oscil·laria els 25 milions d'euros. La segona d'elles seria la d'Aleix Garcia i una clàusula de rescissió que estaria per sota dels 20 milions d'euros. La tercera, i segurament la més suculenta pel Barça, seria la de Joshua Kimmich, jugador que podria canviar d'aires per una xifra a partir dels 50 milions d'euros.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!