A Rafa Nadal li somriu la vida. Tennísticament està en un moment dolç i a més s'acaba de casar amb Xisca Perelló. Però la novetat d'aquesta setmana ha estat la confirmació de l'equip espanyol de la Copa Davis, impulsada per Gerard Piqué, que tindrà el tennista manacorí com a líder i bandera.

Del 18 al 24 de novembre es disputaran a Madrid les finals de la Davis. I l'equip, amb Nadal al capdavant, el completaran Roberto Bautista, Pablo Carreño, Feliciano López i Marcel Granollers. Sergi Bruguera, capità de l'equip espanyol, ha repetit la convocatòria de les semifinals de la passada edició contra França a Lille, encara que en l'últim moment Nadal va ser baixa i va ser substituït pel català Albert Ramos.

Rafa Nadal arribarà a la Copa Davis com a número 1, ja que des del 4 de novembre encapçalarà el rànquing mundial de l'ATP. Roberto Bautista (10è), Pablo Carreño (35è), Feliciano López (62è) i Granollers (113è) completaran un dels equips favorits a aconseguir la tan desitjada copa per països.

Abans de la Copa Davis, Nadal competirà en el torneig de París-Bercy i després a la Masters Cup de Londres, que conclou el 17 de novembre. A Madrid, Espanya exercirà d'amfitriona en la competició que se celebrarà a la Caja Mágica i ha quedat enquadrada en el grup B al costat de Croàcia, vigent campiona de la Copa Davis, i Rússia, i debutarà el dimarts 19 contra els russos liderats per Daniïl Medvédev.