Rafa Benítez, exentrenador del Reial Madrid i actual tècnic del Newcastle United, passa a l'acció després de la no sanció a Pep Guardiola. El míster espanyol, que precisament ha estat sancionat per la Federació Anglesa (FA), ara demanarà explicacions a l'entitat de govern del futbol anglès.

Segons informa el diari Mirror, Benítez creu que la llei s'ha aplicat de manera diferent en el seu cas i en el de Guardiola. L'entrenador espanyol ha estat sancionat amb una multa de 60.000 lliures per part de la FA després d'elogiar l'àrbitre del partit durant la roda de premsa prèvia.

Aquest fet és objecte de sanció per part de la Federació Anglesa. Les regles de la FA diuen que "qualsevol comentari previ al partit, inclosos els de caràcter positiu pel que fa al col·legiat designat, es considerarà com una conducta impròpia". Però ara Benítez no entén la sanció després que aquesta setmana s'hagi confirmat que no sancionarien Pep Guardiola per fer el mateix acte que ell: elogiar l'àrbitre en la roda de premsa prèvia al partit del seu equip.

Rafa Benítez @NUFC

@NUFC

Benítez i el Newcastle enviaran una carta a la Federació Anglesa en els propers dies perquè no entenen aquesta diferència de criteri. Els fets i les sancions deixen sobre la taula un càstig al Newcastle i Benítez, i el perdó per a Pep Guardiola i el Manchester City per uns fets gairebé idèntics.