Quique Setién ha dirigit aquest dimarts al matí la primera sessió d'entrenament com a nou entrenador del Barça. Després d'uns dies de bogeria, l'entitat blaugrana va anunciar aquest dilluns l'acomiadament d'Ernesto Valverde i el fitxatge de Setién fins al juny de 2022.

Ha estat la primera vegada que Setién s'ha presentat als seus nous jugadors i els ha plantejat quina és la seva idea de futbol. Es desconeix si amb el càntabre dirigint la nau blaugrana, jugadors com Carles Aleñá i Todibo, que està en la porta de sortida, s'haguessin quedat.

Valverde també ha acudit aquest dimarts a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per acomiadar-se de qui ha estat la seva plantilla durant dues temporades i mitja.

A les 13.30 hores, Setién es desplaçarà fins al Camp Nou per signar el seu nou contracte, i a les 14.00h, hi haurà la presentació i la roda de premsa com a nou entrenador del Barça a l'Auditori 1899. Una vegada finalitzin aquests actes, el càntabre anirà fins a la gespa de l'Estadi per fer-se unes fotografies.