Contra l’Osasuna arriba la cinquena opció de l’Espanyol per refer-se dels resultats i aconseguir sumar els primers tres punts de la temporada. Dos empats i dues derrotes és el balanç a hores d'ara, i la victòria seria el moment del canvi de mentalitat.

Perquè tot comenci a canviar Quique Sánchez Flores ha assegurat que “una victòria seria la clau de tot”. El moment que la concepció, les sensacions i la manera d’afrontar els partits podria variar a l’Espanyol d’ara és la primera victòria. “És el ‘clic' mental que fa encaixar les peces. Conec aquests processos i sé com van, i aquest s'està allargant, però tinc experiència en aquests temes", ha afegit l’entrenador del conjunt periquito.

L’Osasuna, el rival idoni

Els navarresos són un dels equips que acaba de pujar de categoria, en Lliga tenen els mateixos punts i la mateixa tònica que els blanc-i-blaus. Serà un partit complicat, però l’ideal per aconseguir la primera victòria.

"Ens exigiran perquè històricament ho fan a casa, amb cinc defenses, però nosaltres volem trobar les nostres respostes", ha explicat Quique. Més enllà d’esperar a veure què pot fer el rival, l’Espanyol plantejarà el seu partit sense esperar una adaptació i canvi dels plans sobre la marxa.

Bones sensacions i canvis obligats

Sánchez Flores ha destacat que l’equip “es troba bé” i la millora es va produint partit a partit. Les sensacions abans de començar la cinquena jornada són bones, però que el bon paper contra el Reial Madrid no vol dir res.

Amb la baixa de Pablo Piatti per lesió, un dels jugadors més importants en aquest inici de temporada, l’Espanyol haurà de buscar solucions. Quique ha afirmat que ja té el substitut, però que no el sabrem fins que comenci el partit. L’equip s’haurà d’adaptar el millor possible.

Dels possibles titulars de demà no n’ha volgut dir res, però ha parlat de la situació de grans jugadors com Jurado. La intenció del tècnic madrileny és que tothom se senti partícip i que juguin els que estan millor. “Si al camp no estàs bé, vas a la banqueta, i si no estàs positiu a la banqueta, vas a la graderia”.

Molt clar amb les seves idees i fidel a la manera de fer que l’ha portat a tenir el prestigi que té, Quique Sánchez Flores sap que qui treballa, juga. "Aquell qui té respecte a la professió, quan escollim els grups de treball, escollim un jugador que respecta la professió al 100%", ha conclòs l’entrenador blanc-i-blau.