Quique Sánchez Flores ha afirmat que "la situació de l'Espanyol és estable, però l'any vinent no serà superior a aquest" en la roda de premsa prèvia a la visita al Getafe. L'entrenador blanc-i-blau, que encara no sap si continuarà la temporada vinent a Cornellà, està "ajudant el club en la part esportiva", però no participa en el tema "d'altes i baixes".

"El que ha de fer l'Espanyol és organitzar-se en funció de com es visualitza la temporada que ve", ha sentenciat el madrileny sobre el futur de l'entitat perica. Respecte la temporada actual, Quique ha reconegut que li hagués agradat "veure més l'equip de Mestalla", on el grup, malgrat perdre contra el València, va oferir una bona imatge.

Segons ell, la versió que es va veure en l'última jornada ha aparegut esporàdicament i això "no és suficient". Tot i així, l'entrenador blanc-i-blau ho té clar: "Encara hi ha molts punts en joc i necessitem trobar la sensació d'il·lusió".

Quant al rival, el Getafe, el preparador blanc-i-blau ha opinat que els de José Bordalás són "un equip sòlid i que encaixa pocs gols". "Viu de córrer, dels contraatacs i de la pilota parada", ha destacat. Respecte l'entrenador alacantí, el tècnic de l'Espanyol s'ha desfet en elogis per la forma "ordenada" amb què juguen els seus.