El Girona està vivint el millor moment de la seva història. Està signant un inici de temporada espectacular, en què està lluitant a la Lliga de tu a tu amb el Barça i el Reial Madrid, i amb un estil de joc ofensiu i espectacular, sent protagonista i guanyant-se l'admiració de tothom. Un dels principals artífexs d'aquest èxit és Quique Cárcel, el director esportiu del Girona, a qui ElNacional.cat ha pogut entrevistar pocs dies abans del partit contra el Reial Madrid. Aquest és un avanç, un petit tast, de l'entrevista que es publicarà aquest dissabte 30 de setembre, coincidint amb el Girona-Reial Madrid. 

 

Quique Cárcel i Míchel, el secret de l'èxit del Girona

Després de molts anys de treball, Quique Cárcel ha aconseguit plasmar sobre el terreny de joc el futbol que sempre ha tingut al cap, amb Míchel com a gran aposta per a la banqueta del Girona. I és que el tècnic madrileny és tot un ídol a Montilivi, el líder d'un equip que en aquests moments no té sostre. "S’ho ha guanyat ell, amb la seva forma de ser, la seva personalitat, com parla a les rodes de premsa, com parlar de futbol, el que veus dintre del terreny de joc, el que transmet, els valors...", afirma Quique Cárcel.

"És una persona que comparteix l’èxit, és una persona humil, una persona que ha arribat a Catalunya i s’ha integrat. Darrere del gran entrenador que és hi ha una persona molt natural", afegeix a l'entrevista a ElNacional.cat que es publicarà íntegra aquest dissabte, 30 de setembre, coincidint amb l'espectacular i esperadíssim Girona-Reial Madrid, un partit en el qual el conjunt de Míchel pot fer el salt definitiu. Quique Cárcel manté que l'objectiu segueix sent la permanència, però tot pot començar a canviar si el Girona manté el nivell contra el Reial Madrid.

Quique Cárcel Girona Foto Pau de la Calle
Quique Cárcel, director esportiu del Girona / Foto: Pau de la Calle

La relació del Girona amb el City Group

A l'entrevista, Quique Cárcel explica com van ser els seus inicis als despatxos, com va aterrar a Girona i el que va significar l'arribada de Pere Guardiola i del City Group. També analitza la forma de treballar els fitxatges, la relació del Girona amb el Barça i els objectius que s'ha marcat de cara al futur del club.

"És una gran avantatja poder treballar amb el City Group. Aquesta és la clau de l’èxit del club, hem après moltes coses d'ells, però a la vegada ens han deixat treballar i ens han deixat crear la nostra pròpia estructura, amb la nostra mateixa filosofia, mai l'han canviat i sempre l'han respectat. I crec que això és la base de l'èxit de tot el que està passant". Dissabte, molt més.