I ja acaben els vuitens de final del Mundial de Qatar 2022. Qui juga avui, 6 de desembre? Doncs tenim dos partits més, repartits en horari de tarda i en horari de nit. Serà novament el torn de veure la selecció espanyola, que buscarà la seva presència als quarts de final. Fins ara no hi han hagut sorpreses en aquesta ronda.

🟢 El festival del Brasil, Neymar Jr i Dominik Livaković, els últims must del Mundial de Qatar 2022
 

Horari i on veure els partits del Mundial 2022 (6 de desembre)

Preneu nota dels horaris dels partits del Mundial 2022. El primer serà a partir de les 16.00 hores, amb un Marroc-Espanya decisiu. Serà un partit molt esperat i amb la Roja sent favorita, però amb els marroquins buscant la sorpresa. Ja a partir de les 20.00 hores es jugarà un Portugal-Suïssa que apunta a ser un partit amb molts gols. Serà, doncs, el dia de veure en acció jugadors com Cristiano Ronaldo, Pedri GonzálezAchraf Hakimi o Breel Embolo.

On podeu veure els partits Marroc-Espanya i Portugal-Suïssa? Recordeu que els dos partits el podràs veure per Movistar i per Gol Mundial. Així mateix, en aquesta ocasió el duel de la selecció espanyola també el podràs veure per obert a RTVE.

Horaris i on veure tots els partits del Mundial de Qatar 2022 (a Espanya)
 

Partits del 6 de desembre al Mundial de Qatar 2022

Vuitens Marroc-Espanya 16.00h
Vuitens Portugal-Suïssa 20.00h