La recerca del davanter centre per part del Barça ha fet aquest dimecres un gir inesperat després de la roda de premsa de Massimiliano Allegri, entrenador de la Juventus, que ha tancat taxativament la porta de sortida a Álvaro Morata. "Es queda, ja li ho vaig dir. És molt important per a nosaltres i ha d'estar molt tranquil", ha afirmat l'entrenador italià. Allegri només deixaria sortir Morata si arribés un recanvi de garanties i veient com la Juventus no en troba cap ha decidit quedar-se com està.

És per això que al Barça no li queda més remei que buscar una alternativa quan ja s'havia fet a la idea que el fitxatge per a la davantera seria Morata. El primer de la llista era Edinson Cavani, però com en el cas d'Allegri, Rangnick també ha decidit que el davanter no es mou. Així doncs, el Barça ha reactivat una operació que semblava tancada, la de Mauro Icardi.

Alvaro Morata queixa juventus turin europa press

Álvaro Morata s'allunya del Barça / Europa Press

Icardi torna a la llista de fitxatges

En un primer moment, el Barça havia desestimat el fitxatge d'Icardi. D'una banda, no acaba de convèncer la seva enfeinada vida fora dels terrenys de joc, ja que últimament apareix més en la premsa del cor que en la premsa esportiva. L'argentí, a més, no acaba de ser el perfil de davanter que busca Xavi Hernández.

D'altra banda, en el Barça preferirien no haver de negociar amb el PSG, club amb el qual no hi ha una bona relació, i menys després de tota la problemàtica sorgida amb la Superlliga europea. Les necessitats, tanmateix, obliguen el Barça a moure fitxa, a més que en el club blaugrana consideren que la situació els beneficia a l'hora de treure Icardi en unes condicions favorables.

Icardi PSG EFE

Icardi torna a la llista de futuribles del Barça / EFE

Icardi vol sortir ja del PSG

I és que el PSG necessita alleugerir la seva plantilla de forma urgent, la qual cosa l'obliga a haver de desprendre's d'alguns dels seus jugadors en aquest mercat d'hivern. Icardi, a més, està molest amb Pochettino, que pràcticament no li està donant oportunitats, a més de mantenir una mala relació amb Leo Messi, el que li ha deixat sense massa amics al vestidor del PSG.

Icardi, a més, veu amb bons ulls aterrar en el Barça, club en el qual es va formar, però amb el qual mai no va arribar a debutar amb el primer equip. El davanter sap que en el Barça seria titular indiscutible, la qual cosa li permetria tornar a triomfar i, d'aquesta manera, guanyar-se un lloc en la selecció de l'Argentina. El jugador, de fet, acceptaria una important rebaixa salarial, ja que és coneixedor que el Barça no pot igualar-li el salari que percep en el PSG. La idea del Barça seria una cessió amb opció de compra, encara que el PSG intentarà que aquesta clàusula sigui obligatòria.

 

Imatge principal: Xavi Hernández, entrenador del Barça / EFE