El PSG ha eliminat el Borussia Dortmund al Parc dels Prínceps gràcies als gols de Neymar i Bernat i s'ha classificat per als quarts de final de la Champions League (2-0). El partit, que s’ha disputat a porta tancada per prevenir el coronavirus, s’ha decidit a la primera part, quan les dianes de l’ex del Barça, en el minut 28, i del valencià, just abans del descans, han permès que els de Thomas Tuchel capgiressin l’eliminatòria. A Dortmund el resultat havia estat de 2-1.

Neymar ja ha signat 35 gols a la Champions, però cap com el d’aquesta nit. El brasiler ha marcat en un servei de córner amb el cap després de desfer-se de la marca del jugador cedit pel Reial Madrid Achraf Hakimi.

El Dortmund ha respost buscant l’empat i ha estat a punt d’aconseguir-ho, però aleshores ha aparegut un altre exmadridista, el porter Keylor Navas, per mantenir a ratlla els alemanys. Aleshores, quan l’àrbitre estava a punt d’assenyalar el temps de descans, una combinació entre els espanyols Pablo Sarabia i Juan Bernat ha servit perquè el lateral certifiqués el 2-0.

A la segona part, Lucien Favre ha cremat totes les naus però aquest fet no ha evitat que el PSG mantingués la seva porteria a zero. Julian Brandt, en els minuts 73 i 77, ha estat a punt de marcar, però el marcador no s’ha mogut i el públic parisenc, concentrat fora de l’estadi, ha pogut celebrar l’accés als quarts de final del seu equip.