En el Reial Madrid continuen de celebració després del brillant inici de temporada, ja que van començar de la millor manera possible, guanyant la Supercopa d'Europa. Encara que només hagi estat un partit, estan realment satisfets amb les sensacions que van deixar contra l'Eintracht de Frankfurt, i es mostren realment optimistes. Serà difícil repetir la gesta que van aconseguir el curs anterior, en especial, veient com de bé que s'ha reforçar el Barça. Però il·lusió hi ha de sobres.

Les incorporacions de Antonio Rüdiger i d'Aurelien Tchouameni aporten encara més profunditat a la plantilla, i Carlo Ancelotti ho tindrà difícil per confeccionar l'onze inicial. Però hi ha un problema que continua sense resoldre's, i que preocupa enormement, tant l'entrenador italià, com Florentino Pérez, que no descansa mai. I és que és una prioritat trobar un substitut de garanties per a Karim Benzema, que no té recanvi.

Ara mateix depenen en excés del '9', i així es va poder comprovar a l'anterior campanya. Sempre que no està disponible, pateixen una barbaritat, ja que no hi ha cap altre jugador de la plantilla capaç d'assumir el seu rol, i aconseguir que no es noti la seva absència. Així que l'únic que poden fer és resar, i creuar els dits perquè l'ex de l'Olympique de Lió no es lesioni. Però hi ha un detall que han de tenir molt present, i és l'acumulació de partits que hi haurà aquest any.

Perquè el calendari és saturat, a causa del Mundial de Qatar, que començarà el mes de novembre. Això obligarà a haver de jugar una gran quantitat de xocs en les properes setmanes, sense pràcticament descans, per poder fer una aturada d'un mes. Precisament per això, la majoria d'equips estan apostant per tenir un equip gran, amb moltes fitxes, per no haver d'afrontar cap tipus d'inconvenient i que no hi hagi sorpreses.

No obstant això, en el Santiago Bernabéu, encara que hi hagi molts futbolistes actualment en nòmina, pocs són els que entren en els plans de 'Carletto'. I hi ha una gran quantitat de descarts que encara no han trobat sortida, com són els casos d'Álvaro Odriozola, Jesús Vallejo, Reinier Jesús...

Mariano Díaz, obligat a fer les maletes

I per descomptat també està Mariano Díaz, que s'ha convertit en un dels grans problemes del Madrid. Perquè continua negant-se a fer les maletes, malgrat que Florentino Pérez li ha deixat molt clar que està obligat a fer-ho, ja que no volen que segueixi ni un dia més.

A més, el seu contracte expira el 2023, de manera que aquest és l'últim estiu en el qual podrien aconseguir una mica de diners amb la seva sortida.

Fins que ell no marxi, no podran firmar un suplent per a Benzema.