El Barça vol fitxar els millors jugadors del món i ara està a punt de tancar la incorporació d'una de les grans sensacions de l'Eurocopa. Nico Williams, una de les estrelles de la selecció espanyola, té un principi d'acord amb el Barça, tal com avança l'Sport. I l'operació es podria tancar poc després que es jugui la final de la cita europea de seleccions.

Un acord entre el Barça i Nico Williams

El Barça i Nico Williams ja haurien tancat els termes del contracte que tindria al club blaugrana. Per tant, seria un acord entre el club comprador i el futbolista. Ara només quedaria que els dos clubs, el Barça i l'Athletic Club, es posin d'acord amb la xifra del traspàs. Recordem que el club basc li va posar una clàusula de sortida de 60 milions d'euros, que és el que s'hauria de pagar.

Nico Williams gol Athletic Club Rayo Vallecano / Foto: Europa Press
Nico Williams celebrant un gol amb l'Athletic Club / Foto: Europa Press

Encara segons la mateixa informació, la setmana passada el Barça es va reunir amb Félix Tainta, l'agent de Nico Williams, on es van acordar les bases d'aquest contracte. I aquí és on s'hauria arribat a aquest principi d'acord, perquè encara queden alguns serrells per tancar d'aquesta operació que sembla tan encarrilada a favor del Barça.

Tot i això, ara s'hauria d'acordar com seria el pagament. El Barça, encara amb problemes econòmics, preferiria arribar a un acord per poder fer el pagament a terminis. I l'Athletic Club aposta més per cobrar-ho tot de cop amb la clàusula de rescissió. Ara queda l'acord més difícil de tots, que és entre clubs.

Nico Williams selección española España / Foto: EFE
Nico Williams jugant amb la selecció espanyola / Foto: EFE

Optimisme de Joan Laporta

Recordem que Joan Laporta ja ha afirmat aquesta setmana que "Nico Williams m'agrada molt". Però és que també va ser molt optimista amb la incorporació del davanter de l'Athletic, ja que va assegurar que "ara com ara podem permetre'ns un fitxatge d'aquest nivell".

A més, el president del Barça també va afegir que "hi ha una sèrie d'operacions que hem treballat i que aviat podrem anunciar". I recordant que "han estat tres anys molt intensos, amb moltes coses per fer, però s'ha treballat molt bé i estem contents de la feina perquè s'està recuperant l'economia del club i ben aviat tindrem bones notícies en aquest sentit". Unes molt bones sensacions des del Barça que ara s'han de confirmar als despatxos amb noves incorporacions. I tot apunta que després de rebre l'OK de l'última palanca per fi tot tornarà a la normalitat i els fitxatges es confirmaran en les properes setmanes.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!