El PSG és una autèntica constel·lació d'estrelles una darrere de l'altra. Molts l'acusen de ser un equip sense identitat, perquè hi ha pocs jugadors francesos i que sentin el club com a seu, i un d'aquests és Presnel Kimpembe. El defensa gal, que ja és un dels capitans, porta en el club des de les categories inferiors, concretament des de 2005 i ara, als 26 anys, és una peça clau a la rereguarda parisenca al costat de Marquinhos, aprofitant també les reiterades absències de Sergio Ramos pels seus problemes físics.

Kimpembe vol guanyar més

Intocable al PSG, i fix en les convocatòries de la selecció francesa, i amb un gran sou de 9 milions d'euros per temporada. Però li sembla que no és suficient, i en vol més. Segons apunta el mitjà italià Calcio Mercato, el central li ha demanat a Leonardo, el director esportiu dels parisencs, un augment de sou de cara a la pròxima renovació de contracte.

mbappe kimpembe psg europa press

Kimpembe celebra un gol coon Kylian Mbappé / Europa Press

La seva vinculació acaba el 2024, però la pressió ja ha començat. Kimpembe i el seu entorn saben que no els faltaran equips disposats a fitxar-lo, i estan decidits a jugar aquesta carta per aconseguir un millor contracte a París. El Chelsea és un dels equips que s'ha interessat per ell, i més tenint en compte que Christensen, Rüdiger i Azpilicueta, que acaben contracte a l'estiu, continuen sense renovar.

I un altre dels equips que el té a l'agenda és el Reial Madrid. Sobretot quan seguia Zidane al club, Kimpembe era un objectiu real, però continua sent un dels defenses que segueixen molt de prop de cara al futur. El Madrid té pràcticament lligat a Mbappé, però podria no ser l'únic jugador del PSG que acabi, tard o d'hora, jugant de blanc.

El PSG no té cap pressa

Al Parc dels Prínceps, per la seva part, estan tranquils. Saben que el tenen lligat fins a 2024, però continuen rastrejant el mercat, i un dels noms que agraden ja s'ha esmentat en aquestes línies, i es tracta d'Antonio Rüdiger. L'alemany arribaria gratis després d'acabar contracte, però el Madrid també n'està interessat.

presnel kimpembe psg europa press

Kimpembe, jugant amb el PSG / Europa Press

Reial Madrid-Chelsea-PSG. Un triangle de molts diners que es poden estar repartint els centrals. De moment Kimpembe és un líder a París, i el mes que ve es veurà les cares contra el Madrid en els vuitens de final de la Lliga de Campions, i els responsables madridistes tindran l'oportunitat de vigilar-lo molt de prop. Qui sap si serà el punt d'inflexió perquè en uns anys Kimpembe acabi canviant París per Madrid