Una targeta vermella a Casemiro sense penalització, un penal inexistent de la Reial Societat a Vinícius, un gol legal de Januzaj anul·lat i un gol del Reial Madrid concedit tot i les mans de Karim Benzema. Quatre accions que des dels diaris de Madrid assenyalen com a "polèmica" quan tothom sap, madridistes i no madridistes, que va ser un robatori sense cap mena de discussió.

Després podem parlar si el Madrid o la Reial van merèixer guanyar el partit, que és un debat a banda, i si els blancs són els justos líders de la Lliga Santander, que segurament sí. Però a banda dels mèrits futbolístics, també han tingut diverses empentes del col·lectiu arbitral, sobretot del VAR, que han beneficiat el conjunt de Zinedine Zidane.

"Líder" ben gran diu el Marca per començar el repàs de les portades esportives. I en petit hi ha la polèmica, sobre la qual no ho expliquen tot. I després l'As, una mica més realista, afegeix que hi ha un "nou embolic".

Marca Portada 22 06 2020

As Portada 22 06 2020

La premsa de Barcelona, com també era d'esperar, tot i que aquesta vegada amb raó, posa en relleu aquest lideratge més que injust. "Escàndol" és la paraula que defineix més bé el partit.

Sport Portada 22 06 2020

Mundo Deportivo Portada 22 06 2020

Ja veurem si dimecres segueixen repetint-se els escàndols amb el Reial Madrid.