El terratrèmol ha tornat a fer tremolar els fonaments del Barça. I Josep Maria Bartomeu segueix tremolant després de la reunió d'aquest divendres que el va deixar penjant d'un fil. Eleccions a la vista o nova bomba de fum. La setmana vinent hi haurà més novetats. Però aquest tema no és prioritari per a tothom.

Tant Mundo Deportivo com Sport han mig amagat una reunió que es va convertir en un ultimàtum per a Bartomeu. I s'han centrat en la vessant esportiva i en el partit d'aquest dissabte contra l'Eibar. I sobre la reunió, en la qual diversos directius van demanar el cap del president, només s'ha destacat que Jaume Masferrer, cap de presidència, va ser suspès de les seves funcions.

Mundo Deportivo Portada 22 02 2020

Sport Portada 22 02 2020

I ja és normal que aplaudim L'Esportiu. Novament portada centrada en la notícia de la reunió, explicant el "sisme" intern al Barça, i explicant-ho tot. En la portada té cabuda la suspensió de Masferrer però també que diversos directius van demanar la dimissió de Bartomeu i l'avançament d'eleccions.

L'Esportiu Portada 22 02 2020

I a Madrid van a un altre ritme. Marca i As, amb por que els problemes de Barcelona puguin afectar a la capital i queels seus lectors reclamin que també investiguin Florentino Pérez, han obviat la crisi blaugrana. Dia de partit dels primers dos classificats i portades íntegrament destacant la jornada de Lliga. Cap risc.

Marca Portada 22 02 2020

As Portada 22 02 2020

Un dia que torna a demostrar de quin peu calça cadascú. Veurem si la piloteta entra i la crisi mig s'amaga per unes hores.