El Reial Madrid ha treballat en les últimes temporades perquè no es torni a repetir un 'cas Robinho'. Per qui no ho recordi, ja que ha passat més d'una dècada, l'extrem era la gran estrella de l'entitat, i per això va demanar una renovació a l'alça. Volia que li milloressin el contracte, i el pugessin el sou, fins a ser el més ben pagat de la plantilla. El problema és que no van aconseguir arribar a un acord, i per això va decidir fer les maletes.

Es va mudar al Manchester City, on no va tenir sort, i no va ser capaç de triomfar en la Premier League. També va passar per l'AC Milan, va tornar al Santos i va tenir una aventura exòtica pel futbol turc i per la Xina. És un exemple d'una gran promesa que mai no va acabar de complir les expectatives, i el temps va donar la raó al quadre blanc. Van encertar no sucumbint davant de les seves peticions, si bé, en el seu moment, la seva pèrdua va ser realment dolorosa.

Per això, Florentino Pérez vol que no torni a succeir una mica així, i té previst començar les negociacions amb Vinicius Junior. El brasiler s'ha convertit en peça clau, i en un dels baluards, gràcies al seu impressionant rendiment. Ha millorat enormement les seves estadístiques golejadores, i s'ha convertit en una assegurança de vida de cara a porta. Carlo Ancelotti li ha fet la confiança que demanava, i ha recollit els resultats.

15 gols i nou assistències són les xifres de l'atacant de 21 anys, que encara té contracte fins a 2024. Tanmateix, això no ha evitat que demani una recompensa, merescuda, i vol que li pugin de manera considerable el salari. Vol seguir en el Santiago Bernabéu, on és molt feliç i se sent molt còmode, encara que espera fer-ho cobrant molts més diners. En cas que la seva petició no sigui escoltada, no tindrà problemes en anar-se'n.

vinicius jr real madrid mans efe

Vinicius Junior/ EFE

Sap que, ara mateix, és un dels futbolistes més cotitzats de tot el planeta, i tots els clubs estarien disposats a fitxar-lo. L'actual líder de La Liga Santander haurà d'actuar, i segellar com més aviat millor la continuïtat del '20'.

El City vol emportar-se Vinicius

El Madrid espera iniciar les converses pròximament, i blindar com més aviat millor Vinicius. D'aquesta manera, evitarien que torni a passar el que ja van viure amb Robinho. Perquè el City està trucant a la porta de l'ex del Flamengo, i Pep Guardiola fins i tot ha contactat amb els seus agents.

Els anglesos han perdut Ferrán Torres, que se n'ha anat al Barça, i pròximament poden perdre també Raheem Sterling, que ha demanat de sortir. S'han fixat en Vinicius per fer oblidar ambdós, i tenen diners de sobres.

Florentino Pérez haurà de lluitar per retenir-lo.