Els últims dies estan sent més que moguts per a Luis Suárez. El futbolista uruguaià del Barça està en plena negociació amb el club blaugrana per canviar d'equip, però mentrestant se li van acumulant problemes.

Ja fa uns dies va sonar amb força per convertir-se en jugador de la Juventus, també amb possibilitat d'aterrar a l'Inter de Milà, i per aquest motiu es va decidir a obtenir la nacionalitat italiana. El fet de ser comunitari i no extracomunitari (com fins ara) pot ser clau en el món del futbol ja que la llista de jugadors no nacionals dels equips està limitat a totes les lligues.

El passat dijous Luis Suárez va viatjar a Perugia per passar la prova d'italià que li permetia obtenir la nacionalitat. Però després de superar-la i obtenir el certificat B1, aquest dimarts la Fiscalia de Perugia ha obert una investigació per possible estafa.

Investigacio Luis Suarez prova italia

La Guardia di Finanza de la regió d'Úmbria ha recollit proves i documents a la universitat on es va examinar Suárez per confirmar o desmentir que hagués comès un frau. Les investigacions apunten que les preguntes i la nota del futbolista en l'examen podrien haver estat pactades. S'intenta demostrar si el futbolista sabia les preguntes abans d'acudir a la prova i si ja tenia el document aprovat abans realitzar l'examen.