Cada dia que passa augmenten les veus que demanen que la mort de Maradona s'investigui a fons en considerar que hi ha indicis sobre una possible negligència mèdica. En aquesta ocasió, l'opinió discordant és la de Mario Baudry, el marit de l'exparella de Maradona Verónica Ojeda, Baudry és conegut a l'Argentina pels seus treballs com a advocat, a més de ser el representant legal del fill petit de Maradona, Diego Fernando.

Maradona EFE

Diego Armando Maradona, en la seva etapa com a entrenador del Dorados mexicà / EFE

En la mort de Maradona "hi va haver negligència mèdica"

"Hi va haver negligència mèdica, per descomptat. Si una persona és cardíaca i tu no li dones la medicació durant molt temps quan té una patologia agreujant, evidentment en algun moment alguna cosa d'això pot passar, era lògic. Si jo et medico contra la pressió i no et dono la medicació per un temps, tindràs un problema", ha afirmat Baudry al diari Olé.

"Al Diego el van deixar morir. Cal investigar a tots els que van participar en la seva cura i sobre la possibilitat que hi hagués un abandonament de persona, perquè com vostès coneixen, no hi havia ni els elements adequats ni la medicació per al cor, ni hi havia estudis clínics. Va tenir una caiguda on es va colpejar el parietal dret contra una paret i no va ser atès", ha afegit.

Maradona Mundial Rússia Argentina EFE

Maradona, espectador de luxe al Mundial de Rússia 2018 / EFE

"La mort del Diego era evitable"

Les dures acusacions de Mario Baudry no han acabat aquí, ja que l'advocat ha volgut incidir que en aquesta ocasió Maradona no ha estat ben atès. "La mort del Diego era evitable. Els explicaré una cosa que no vaig viure, però que vaig saber per paraules de Verónica. Quan el Diego era a Ezeiza, ell tenia una ambulància d'alta complexitat a la porta, un metge clínic les 24 hores i una clínica privada que l'esperava especialment per a qualsevol circumstància. Aquí tot això no hi era".