No sembla que Gerard Piqué estigui massa preocupat per haver pres en el seu dia la decisió de retirar-se de la selecció espanyola de futbol.

Gerard Piqué visita la casa d'Ibai Llanos

I és que mentre alguns dels seus companys viuen una autèntica odissea en els dies previs a l'inici de l'Eurocopa més estranya de la història, Piqué continua gaudint de les seves vacances. I en aquesta ocasió, el central blaugrana s'ha deixat veure amb el popular streamer Ibai Llanos, amb el qual manté una excel·lent relació.

No s'ha d'oblidar que Gerard Piqué va ser la primera personalitat que Ibai Llanos va entrevistar al seu nou canal de Twitch, una interessant conversa que va aconseguir una audiència impressionant.

ibai1

A diferència de l'habitual, que és entrar en directe al Twitch d'Ibai, en aquesta ocasió Piqué s'ha desplaçat fins a la casa del streamer, que no ha dubtat a publicitar l'encontre a través de les xarxes socials, amb un missatge en el qual es burla de Piqué. "Amb el meu oncle del poble, que m'ha obligat a venir a la comunió del meu cosí", ha escrit Ibai al seu compte oficial d'Instagram.

Piqué ha recollit el guant i ha respost a Ibai. "A Ibai Llanos no li agrada sortir a dinar fora".

ibai2

Es desconeix el motiu de la trobada, encara que es rumoreja que Piqué està intentat convèncer Ibai perquè s'involucri d'alguna manera en la Copa Davis, a poder ser narrant els partits de la competició que organitza Kosmos, l'empresa del jugador de Barça.

Piqué, de fet, ja va deixar caure aquesta opció en l'entrevista que l'streamer li va fer fa unes setmanes, en la que li va dir que l'intentaria persuadir perquè acceptés, després que Ibai digués que "no".

Piqué Ayuso Almeida Copa Davis / EFE

Piqué, amb Almeida i Ayuso, durant la presentació de la Copa Davis 2021 / EFE

Piqué accepta rebaixar-se el sou per ajudar el Barça

Piqué també ha estat notícia aquest dimecres en transcendir que el central del Barça, que va renovar el seu contracte el mes d'octubre passat, ha acceptat "reformular del seu actual contracte", segons informa l'As, per ajudar econòmicament el Barça.

Piqué, que cobra prop de 16 milions d'euros nets, ha acceptat rebaixar-se la fitxa, una decisió que el FC Barcelona espera que serveixi d'exemple per a la resta de jugadors que formen part de la plantilla blaugrana.

 

Imatge principal: Ibai Llanos i Gerard Piqué / Twitter / @3gerardpique