Gerard Piqué parla quan li ve de gust i per explicar el que ell vol. L'última aparició pública no estat després d'un partit perquè hi ha aturada de seleccions i el defensa del Barça ja no juga amb la selecció espanyola. Piqué ha tornat nou anys després de fer-ho per última vegada al programa 'El Hormiguero' per vendre la seva nova Copa Davis de tennis.

Tot i parlar de tennis juntament amb l'extennista David Ferrer, retirat aquest any i que ara és director del Barcelona Open Banc Sabadell, el central català ha parlat del Barça i també de les polèmiques que sorgeixen després de les seves declaracions. "Poques vegades l'he liat amb les meves declaracions sense voler. Ho faig per passar-m'ho bé. Em descollono. Després ens riem al vestidor. Tot és una farsa. Quan ens fiquem en embolics és perquè volem salsa", ha assegurat amb ganes de riure una vegada més de la premsa i de l'afició del futbol.

I encara parlant sobre el Barça ha assegurat que "les relacions amb els jugadors són fantàstiques i l'ambient és genial". Piqué ha recordat que sempre tenen pressió i que fa unes setmanes la premsa catalogava la mala ratxa de crisi i ara, que porten quatre victòries consecutives, hi ha calma en l'entorn culer.

Piqué ha explicat que "les crítiques clar que t'afecten però amb el temps les relativitzes". I ha recordat que "en l'última època amb la selecció espanyola em xiulaven i jugava millor. Tenir la gent en contra em motiva més perquè com millor jugues més els fot".

Finalment ha desitjat que Espanya, de tennis, arribi a la final de la seva nova Copa Davis perquè "serà únic". I ha confessat que mai s'ha posat una samarreta del Reial Madrid per culpa de "l'al·lèrgia".