Gerard Piqué torna a l'atac. Després de passar-se una bona temporada en silenci, el defensa català del Barça ha decidit escriure un tuit que portarà cua per tal de defensar un dels amics que li ha regalat el futbol, l'exmadridista Iker Casillas

Aquest diumenge, l'exporter del Reial Madrid ha compartit una piulada del periodista esportiu Juanma Rodríguez, un col·laborador habitual del diari Marca i el programa El Chiringuito, que ha fet de la polèmica la seva raó de ser. A l'escrit, Rodríguez assegura que l'exseleccionador espanyol Vicente del Bosque va acabar fart de Casillas i apunta que hi ha periodistes que van fer campanya a favor seu quan aquest es va enfrontar a José Mourinho.

Casillas es pregunta irònicament qui és el periodista que l'ataca constantment i Piqué respon amb una única paraula: "Gargamel". El defensa del Barça fa referència a l'antagonista de la sèrie d'animació infantil Els barrufets, un monjo expulsat de la seva orde per practicar màgia negra que vol capturar les mítiques criatures blaves.

Juanma Rodríguez de 'El Chiringuito' contesta al tweet de Rosalía

Gargamel | Wiki Pitufos | Fandom

Piqué evidentment fa referència a la semblança física entre el periodista i el personatge fictici. L'encert (o no) de la seva comparació l'hauran de valorar vostès.