"Ja res tornarà a ser el mateix. Ni al Camp Nou, ni la ciutat de Barcelona, ni nosaltres mateixos". Després que ahir s’oficialitzés que l'astre argentí no jugarà al Barça la temporada vinent, Gerard Piqué ha acomiadat Leo Messi amb una carta. Un breu text que ha publicat a les seves xarxes socials on fa evident la seva tristor per l'adeu del 10 blaugrana i on es mostra convençut que Messi acabarà tornant al club.

"Després de més de 20 anys al Club, deixaràs de vestir la samarreta de Barça. La realitat, de vegades, és molt dura", escriu el defensa recordant el moment que ambdós es van conèixer, l'any 2000. Aleshores tots dos només tenien 13 anys i "una  carrera per davant". "Si la haguéssim dissenyat en aquest moment, era impossible fer-la millor", afirma. 

TUIT GERARD PIQUE

Gerard Piqué / Twitter

Els seus camins es van separar quan el 2004 Pique va deixar el club per jugar al Manchester United. La temporada que va tornar al Barça, la del 2008-2009, el Barça es va emportar el triplet. "De Rosario a tocar el cel de Roma. Aquí va començar la llegenda. El que va venir després és història. I que bé que ho hem passat!".

Amb tot, a l'escrit Piqué es mostra convençut que Messi tornarà al Barça. "Ara te'n vas, però sé que un dia tornaràs. Queden coses pendents per fer. Passa-t'ho bé, gaudeix allà on vagis i segueix guanyant com només tu saps fer", assevera i abans de cloure assegurant que aquí "et trobarem a faltar. T'estimo Leo".

Llegeix el comunicat de Pique

"Ja res tornarà a ser el mateix. Ni al Camp Nou, ni la ciutat de Barcelona, ni nosaltres mateixos. Després de més de 20 anys al Club, deixaràs de vestir la samarreta de Barça. La realitat, de vegades, és molt dura. Ens vam conèixer el 2000, teníem 13 anys i una carrera per davant. Què cursa! La mare que ens va parir! Si l’haguéssim dissenyat en aquest moment, era impossible fer-la millor. Una p *** bogeria! 

En la meva primera temporada, després de tornar a l'FC Barcelona, vam guanyar el triplet i et vas convertir en el millor jugador de tots els temps. De Rosario a tocar el cel de Roma. Aquí va començar la llegenda. El que va venir després és història. I que bé que ho hem passat! Ara te'n vas, però sé que un dia tornaràs. Queden coses pendents per fer. Passa-t'ho bé, gaudeix allà on vagis i segueix guanyant com només tu saps fer. Aquí et trobarem a faltar. T'estimo Leo"

 

Imatge principal, Pique i Messi / EFE