El Manchester City s'ha anotat un objectiu a l'agenda en el Barça, i aviat poden començar a negociar pel seu fitxatge. Perquè no ha passat desapercebuda la situació de Nico González, que ha desaparegut de les alineacions de Xavi Hernández, la qual cosa no li ha agradat gens, com és d'esperar. Se sent enganyat i traït, i no entén els motius pels quals ha passat de jugar-ho absolutament tot, a ser un habitual a la banqueta.

Creu que ha fet mèrits més que de sobres per ser titular habitual, i acusa l'entrenador de Terrassa de preferir col·locar el seu amic Sergio Busquets, o apostar per Frenkie de Jong, només perquè cobra més diners. Ha manifestat el seu descontentament a Joan Laporta, i ha començat a plantejar-se la seva sortida, en cas que les coses no canviïn. Però creu que això no succeirà, doncs l'ex de l'Al-Sadd no està fent les alineacions segons la meritocràcia dels jugadors.

Nico Gonzalez Barca celebracion EFE

Nico Gónzalez/ EFE

Als seus 20 anys, el gallec estava sent una de les notícies positives del curs en el Camp Nou, però tot ha canviat de manera radical. És per aquest motiu que ha paralitzat les negociacions per renovar el seu contracte, quan ja estaven en la recta final, i ha començat a estudiar seriosament la idea de canviar d'aires. D'això s'aprofitarà un Pep Guardiola que s'ha confessat com un profund admirador de l'internacional espanyol sub 21.

Ja s'ho va intentar portar quan encara estava en edat juvenil, i el seu pare, el mític Fran González, treballava en l'Etihad Stadium. No obstant això, no va ser possible, ja que Nico no volia abandonar el Barça, i estava segur que acabaria complint el seu somni, que era arribar al primer equip. Una vegada ja ha aconseguit això, pot acabar fent les maletes, després de veure com actualment té un paper totalment secundari, i gairebé es pot dir que residual.

Necessita jugar per no estancar la seva progressió, i si Xavi no li promet els minuts que demana, se n'anirà. El City li ofereix un paper important a la plantilla, un projecte ambiciós, i un sou molt més elevat del que té actualment.

Els rumors sobre Franck Kessié, una altra raó del seu malestar

A més, el possible fitxatge de Franck Kessié, que aterraria a cost zero procedent de l'AC Milan, tampoc no fa gràcia a Nico, que tindria encara més competència. En el Barça hauran de solucionar el seu enuig, si bé té contracte fins a 2024, i la seva clàusula de rescissió ascendeix a uns de prohibitius 500 milions d'euros.

Franck Kessie Milan Rabiot Juventus Europa Press

Franck Kessié/ Europa Press

És a dir, que totes les propostes que arribin hauran de ser negociades prèviament per Laporta.

I no hi ha pressa per vendre'l, a més que poden demanar els diners que vulguin.