Pep Guardiola està a Anglaterra, però com si encara estigués a Barcelona. El tècnic de Santpedor està molt atent al dia a dia del Barça i aconsella Joan Laporta sempre que ho necessita. Però també està atent a les possibles baixes del club blaugrana.

El Manchester City està atent al Barça

Si en les últimes hores el Bayern de Munic ha fet un apropament interessat amb el Barça per si necessita desprendre's de futbolistes, ells tenen diners per gastar-se. Més o menys també està atent d'aquesta manera el Manchester City.

Pep Guardiola EFE

Pep Guardiola amb les mans al cap / EFE

Guardiola segueix el dia a dia del Barça. Parla amb Laporta sobre els possible entrenadors, sobre operacions d'intercanvi que interessen, però també de jugadors que podrien descartar. I ara posen l'ull en un dels jugadors que té millor cartell.

El City, tot i tenir un porter de garanties com Ederson Moraes, no faria un lleig a Marc-André ter Stegen si el Barça decideix prescindir d'ell. Ara mateix, però, no hi ha cap intenció que marxi del Camp Nou i Guardiola només s'interessaria per ell si el Barça canvia d'opinió.

Ter Stegen Araujo Suarez Barca Atletico Madrid EFE

Marc-André ter Stegen rebent un gol de Luis Suárez / EFE

Ter Stegen podria deixar de ser un intocable del Barça

Ter Stegen, que no està en un gran nivell de forma des que va sortir de l'última lesió a principis d'aquesta temporada, està a gust a Barcelona, però no es descarta cap canvi radical de la seva situació. El Barça té problemes econòmics i el seu elevat sou, d'uns 9 milions d'euros, podria fer canviar d'opinió al club blaugrana.

Tot i això, Ter Stegen és un dels intocables d'aquest Barça perquè no té cap porter de garanties com a substitut. Per tant, no està previst que el posin a la venda en el mercat de fitxatges. I tampoc acaba de decebre perquè és un dels pocs que se salva en aquest pèssim inici de temporada culer.

Ter Stegen Barça Celta EFE

Marc-André ter Stegen escalfant abans d'un partit amb el Barça / EFE

Ara bé, si finalment decideixen prescindir d'ell, seria un dels futbolistes amb millor cartell de l'actual Barça. Els grans gegants d'Europa no dirien que 'no' a començar a una subhasta que començaria a partir dels 60 milions d'euros, el seu valor de mercat actual. I és que s'hauria de fer una venda per aquesta morterada perquè té contracte vigent amb el Barça fins al 2025.

El Barça vol una revolució i la sorpresa podria començar amb Ter Stegen. De moment, els assenyalats són els menys habituals i les estrelles que no han rendit. I el porter alemany encara no entra dins d'aquest grup de futbolistes transferibles.

 

Imatge principal: Pep Guardiola durant un partit del Manchester City / EuropaPress