L'eclosió del projecte de Xavi Hernández al capdavant del Barça ha deixat mostres del que pot arribar a ser l'equip blaugrana. Després de la destitució de Ronald Koeman, l'equip va assolir un pic de forma pel que fa a resultats i a joc que recordava al del Barça d'abans. En aquest sentit, les sensacions són bones de cara a la pròxima temporada, i tot i que no es pot dir que hi hagi expectatives respecte a la consecució de tots els títols, sí que hi ha il·lusió per veure la primera temporada al complet de Xavi a la banqueta del Camp Nou. 

D'afegida, la consagració dels més joves com Pedri González a l'onze titular culer ha estat una gran notícia sobre la qual es fonamenten moltes de les esperances del barcelonisme per tornar a ser un dels millors equips d'Europa. I és que Pedri, qui va fitxar pel Barça provinent de Las Palmas a canvi de 17,5 milions d'euros, ha esdevingut un dels futbolistes més prometedors d'Europa doctorant-se vestit de blaugrana, però també amb la selecció espanyola.

Laporta Pedri Barca FC Barcelona
Joan Laporta, saludant Pedri durant un entrenament del Barça / Foto: FC Barcelona

El Manchester City segueix de prop Pedri

És tal la seva transcendència al Barça que el seu valor de mercat, segons trasnfermarkt.es, ja és de 80 milions d'euros. El cert és que l'entitat catalana podria obtenir una gran quantitat a canvi dels drets de la perla canària. Tot i això, des de les altes esferes del Camp Nou no hi ha cap intenció de deixar sortir al nou dorsal 8 del Barça.

De fet, durant el darrer mes d'octubre, el de Tegueste va renovar el seu contracte amb el Barça fins a l'estiu de 2026. D'afegida, com ja va passar amb el cas d'altres joves com Ronald Araujo, el club li ha fixat una clàusula de rescissió de 1.000 milions d'euros per tal de blindar-lo i espantar l'interès de clubs-estat com el Manchester City. L'entitat citzen, com ja va passar abans de la renovació, hauria tornat a preguntar per la disponibilitat del jove tinerfeny, segons les  informacions del portal okdiario.com.

pedri sevilla barca gol efe
Pedri, fent el xut que va significar el gol del Barça davant el Sevilla / Foto: EFE

Pep Guardiola, disposat a escalar fins als 150 milions d'euros

Des de l'Ettihad Stadium es considera que Pedri González serà el futbolista que dominarà el mig del camp de cara a la pròxima dècada. Per aquesta raó, Pep Guardiola estaria disposat a escalar fins als 150 milions d'euros per fer-se amb els seus serveis i assegurar el futur del Manchester City.

No obstant això, okdiario.com només ho apunta com un mer interès, ja que Joan Laporta mai deixaria escapar una de les majors troballes de la recent història del club. Sigui com sigui, 150 milions d'euros es tracten de molts diners i és clar que Laporta i els seus assessors podrien pal·liar en grau considerable la crisi econòmica del Barça gràcies a aquests ingressos.

Pep Guardiola serio Manchester City EFE
Pep Guardiola, rumiant durant un partit del Manchester City / Foto: EFE

A més a més, Leaderbrock Sports, agència de representació de Pedri, també s'encarrega de vetllar pels drets de Ferran Torres. Si fem la mirada enrere, l'últim cop en què anglesos, catalans i Leaderbrock Sports es van reunir, la negociació va acabar sent fructuosa amb Ferran vestint de blaugrana. 

 

Imatge principal: Pep Guardiola, celebrant un gol dels seus jugadors / EFE