La història d'Ansu Fati al Barça acaba de començar, però el fet que hagi patit dues lesions de gravetat ja amb tan sols 20 anys d'edat ha fet que s'extremin les precaucions amb ell, però també els rumors. El jove del planter es va guanyar l'admiració de tot el Camp Nou amb una facilitat de cara al gol molt sorprenent, però fruit de les importants lesions al genoll i al bíceps femoral que ha patit, el temor més gran del Barça és que l'extrem hagi perdut l’espurna de per vida.

Ansu Fati no ha tornat a erigir-se en indiscutible

La seva recuperació era una de les principals il·lusions del barcelonisme en una època de transició que, a més a més, coincidia amb el fi de l'era Messi al Camp Nou. No obstant això, quan Ansu Fati va tornar a estar a punt per a la competició, acabaven d'arribar Raphinha després de l'efecte palanques i Ferran Torres complia la seva primera temporada després d'arribar al mes de gener de 2021.

Ansu Fati con el Barça / Foto: Europa Press
Ansu Fati, durant un partit al Camp Nou amb el Barça / Foto: Europa Press

Ansu, que abans de lesionar-se era un dels indiscutibles de Ronald Koeman, mai ha tornat a erigir-se en indiscutible al Barça en vista de la ferotge competència que té al davant. En aquest sentit, el fet que tampoc hagi entrat a l'equip no ha fet altra cosa que afegir llenya al foc de cara a un possible estat físic encara no òptim, o inclús, una sortida del club de la seva vida a la recerca d'una nova oportunitat.

Pep Guardiola sí que confiaria en Ansu Fati

Segons informa el portal web català xcatalunya.catPep Guardiola sí que confiaria en Ansu Fati per tal d'afegir-lo al seu espiral de rotacions al Manchester City. Entre Phil Foden, Jack Grealish, Riyad Mahrez i Cole Palmer es reparteixen els minuts a les ales de l'equip citizen, però segons aquesta informació, Ansu és objectiu de mercat per entrar en aquest engranatge perquè, a banda de poder jugar en qualsevol de les dues bandes, també ho pot fer a la punta d'atac.

Pep Guardiola entrenador Manchester City / Foto: Europa Press
Pep Guardiola, celebrant una victòria de Premier League del Manchester City / Foto: Europa Press

A més a més, no cal dir que les connexions entre la cúpula del Manchester City i la del FC Barcelona són molt bones. Pep Guardiola té una gran relació amb Xavi Hernández Joan Laporta, i en el cas d'Ansu, encara que és considerada una perla de la Masia, no deixa de ser suplent en la majoria de partits del Barça.

A més a més, per acabar-ho d'adobar, el fet que hagi estat convocat pel Mundial de Qatar i el seu grau de protagonisme no s'hagi desmarcat del paper secundari que té al Barça ha resultat un altre motiu per parlar d'un Ansu que segueix sense ser el de la seva eclosió.