Com es ve comentant des de fa temps, Ladislav Krejci és una de les grans obsessions del Betis, encara que també es trobava en la llista d'objectius primordials d'altres conjunts de La Liga EA Sports, com l'etern rival, el Sevilla, i també del València de Rubén Baraja o del Vila-real de Marcelino García Toral. Però segons s'ha pogut conèixer en les últimes hores, l'acord perquè acabi vestint de verd-i-blanc és molt a prop de concretar-se, i aviat podria passar a ser oficial.

Marcelino Garcia Toral Vila-real
Marcelino Garcia Toral/ Vila-real

Manuel Pellegrini va quedar totalment enamorat de les condicions que té el capità del Sparta de Praga quan es va enfrontar a ell en la fase de grups de l'Europa League, i no va tardar a demanar a la directiva que intentés el seu fitxatge. I podrà veure com els seus desitjos es fan realitat, ja que el centrecampista de 24 anys d'edat ja hauria donat l'OK a la proposta que li han traslladat des del Benito Villamarín, i s'ha mostrat molt seduït amb la idea d'aterrar a la capital andalusa.

Creu que ha arribat el moment d'iniciar una nova aventura en la seva carrera, ara que té l'edat perfecta per a això, i de provar sort en una de les competicions més exigents del planeta. I aprofitant que finalitza contracte en poc més de 12 mesos, podrà sortir per un preu molt accessible. Concretament, vuit milions d'euros serà la quantitat que els sevillans hauran de desemborsar per l'internacional amb la selecció de la República Txeca.

Juga com a pivot defensiu o central, encara que també pot assumir un rol més ofensiu, i actuar en el centre del camp. Destaca per l'increïble físic que té, i és un perill en les jugades a pilota parada, gràcies als 191 centímetres que mesura, i que li han permès acumular un total de vuit dianes, a més d'haver repartit tres assistències de gol als seus companys, en tots els xocs que ha disputat a la present campanya.

Ladislav Krejci

Krejci acabarà a Heliòpolis, sempre que no hi hagi sorpreses d'última hora, i serà una de les primeres cares noves que l'entrenador xilè tingui a la seva disposició.

Krejci serà el primer futbolista txec en el Betis en 30 anys

Krejci podrà presumir de ser el primer futbolista txec que firma pel Betis en pràcticament tres dècades, després de què l'últim en fer-ho fora Roman Kukleta, que va arribar el 1991 per marxar el 1993. Va arribar al costat del seu compatriota Alois Grussman, i un any abans havia aterrat Michal Bilek.

I el primer va ser Yanko Daucik, que ho va fer en la dècada dels 60.