L'aturada del futbol de les grans lligues europees pel coronavirus ha comportat moltes conseqüències. Una d'elles i molt en concret ha estat frenar la reaparició de Paul Pogba.

"Mai he passat per una cosa com aquesta"

El jugador del Manchester United es va lesionar del turmell a principis de temporada i després a principis d'any va reaparèixer, però va caure al cap de poc. Per aquest últim contratemps va haver de ser operat.

"Fa molt temps que estic frustrat. Ara estic gairebé llest i només penso a tornar i entrenar-me a la vegada que els meus companys. Mai he passat per una cosa com aquesta en la meva carrera, així que m'ho prenc de bona manera", ha explicat en una entrevista amb els mitjans del club.

I ha afegit: "Tinc més ganes de tornar i de fer-ho bé. I demostrar quan estimo en realitat al futbol". Pogba va assegurar abans de l'aturada per la pandèmia que ja estava en contacte amb la pilota i amb els seus companys.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.