Patrick Schick s'ha convertit en un dels noms propis de la primera jornada de l'Eurocopa i podria ser un dels noms destacats del torneig. El futbolista estrella de la República Txeca s'ha vestit de golejador i d'MVP en el debut de la seva selecció. I gràcies als seus gols s'han imposat a Escòcia.

Doblet de Schick

La República Txeca ha sumat els tres punts al Hampden Park de Glasgow després de guanyar la selecció escocesa per 0-2. Dos gols del davanter Schick han estat decisius en un duel intens però amb menys espectacle de l'esperat.

Però més enllà del resultat, el nom propi ha estat Schick, autor dels dos gols del partit. Protagonista per ser el golejador, però també pel com dels gols que ha marcat. Al minut 42 del partit, just abans del descans, ja ha fet el primer gol, mentre que el segon ha arribat a l'inici del segon temps.

Schick Republica Checa Eurocopa EFE

Patrick Schick celebrant un gol / EFE

L'obra d'art de l'Eurocopa

I quin golàs ha estat la segona diana. Si el primer ha estat un clàssic gol de cap, el segon ha estat una meravella. Podria ser el gol de l'Eurocopa i només estem en el quart dia de competició.

Al minut 52, després d'un atac d'Escòcia, errada dels locals i fantasia de Schick. El davanter del Bayer Leverkusen no s'ho ha pensat i des de la línia del mig del camp s'ha atrevit a xutar cap a porteria amb la cama esquerra. El porter escocès, David Marshall, estava fora de lloc i s'ha vist sorprès pel tir. La pilota, fent una paràbola perfecta d'esquerra a dreta, ha acabat entrant per l'escaire.

Schick gol Eurocopa TUIT

Tot i que Marshall ha intentat aturar la pilota llançant-se cap a la porteria, no ha pogut fer res per aturar el gol. La pilota ha creuat la línia de gol i el porter ha acabat xocant amb la xarxa interna de la porteria. Escocesos, txecs i amants del futbol han aplaudit la genialitat de Schick.

El davanter de 25 anys ja s'ha convertit amb el seu doblet en una de les primeres sensacions del torneig. Un gol per emmarcar i un doblet a tenir en compte. Segur que vindran grans gols a partir d'ara, però ja veurem si superen aquesta obra d'art de Schick.

Imatge principal: Patrick Schick celebrant un dels seus gols contra Escòcia / EFE