El fitxatge de Leo Messi pel Barça es torna a refredar. El club blaugrana vol contractar l'astre argentí, però els problemes es van acumulant. I ara es torna a allunyar de Barcelona per culpa de Jorge Messi, el pare del futbolista argentí. Joan Laporta tindrà feina per convèncer-los i per aconseguir el fitxatge més esperat per als culers.

Jorge Messi no vol tornar a Barcelona

En les últimes hores s'ha complicat el fitxatge de Messi. Tal com va avançar Betevé, la incorporació de Messi es complica per al Barça perquè el seu pare aposta per marxar a jugar a l'Aràbia Saudita. Jorge Messi vol que el seu fill jugui en un país on li pagaran una milionada, ja que és una oportunitat única i que no es pot deixar escapar. I per això es torna a allunyar del Barça.

Messi y Cristiano Ronaldo en el duelo que han disputado en Arabia Saudí / Foto: EFE
Leo Messi jugant a l'Aràbia Saudita contra Cristiano Ronaldo / Foto: EFE

Els Messi són reticents a les propostes culers. Encara que finalment sí que puguin oferir el que prometen, la decisió acabarà sent seva. Messi vol tornar a Barcelona, però el pare, que sempre ha estat molt influent amb les seves opinions, no vol tornar al club on van ser maltractats.

Jorge Messi ja no es creu les promeses de Joan Laporta, ja que en el passat els van enganyar. I podria tornar a passar. El mateix que passa amb la Lliga, perquè la competició espanyola encara no assegura que el seu fill pugui ser inscrit pel Barça. Tot són imprevistos que allarguen l'agonia de Messi. Però això no pot durar gaire més.

Jorge Messi Copa del Mundo Argentina / Foto: Europa Press
Jorge Messi, en una imatge d'arxiu / Foto: Europa Press

La decisió serà de Messi

Motius de sobres per desconfiar del Barça, però Laporta està pendent de l'OK de la Lliga per poder fitxar Messi. S'espera que la setmana vinent la mateixa Lliga enviï l'informe acceptant la proposta financera del Barça per incloure el fitxatge de l'astre argentí. Uns documents molt treballats i que encara estan en revisió.

Però és que més enllà que la Lliga doni el vistiplau i que el Barça tingui el paper on garanteixi que aquesta vegada Messi sí podrà ser inscrit com a jugador culer, ningú se'n refia. I menys dins de la família Messi. És per això que haurà de ser el futbolista qui acabi prenent la decisió definitiva.

Messi Barça 2021 / Foto: Europa Press
Leo Messi celebrant un gol amb el Barça / Foto: Europa Press

Messi voldria tornar a Barcelona, perquè també és el que volen la seva dona i els seus fills, però es deixa aconsellar pel seu pare, que aposta per anar a jugar a l'Aràbia Saudita. Una altra cosa serà que si marxa al país àrab, ja és una manera de dir que s'ha acabat la carrera de Messi al primer nivell, mentre que si torna al Barça encara estarà lluitant entre els millors.