La renovació d'Ousmane Dembélé amb el FC Barcelona pot estar en un dels moments més complicats, i potser no hi haurà marxa enrere. Els agents del futbolista i el club es van reunir ahir dimecres per tractar un acord de prolongació de contracte del futbolista però no hi va haver cap mena d'acord.

El seu agent ho complica tot

En les últimes setmanes les sensacions eren molt positives. El Barça li havia traslladat al jugador una oferta a la baixa, per poder inscriure Ferran Torres, i el francès havia acceptat perquè està molt a gust a Barcelona i sota les ordres de Xavi Hernández, qui des del primer moment li ha traslladat una confiança absoluta, però qui no està d'acord amb la proposta salarial de l'entitat és Moussa Sissoko, el seu agent.

ousmane dembele rient entrenament barça europa press

La renovació de Dembélé s'intueix complicada / Europa Press

Segons va explicar el periodista Gerard Romero, el representant de l'ex del Borussia Dortmund va exigir al Barça un salari de 40 milions d'euros bruts més una prima de renovació de 20 milions més, una cosa a la qual el Barça no està disposat ni capacitat a arribar. Aquest gir de guió ha provat malament a les altes esferes del club blaugrana, que acudien optimistes a la reunió i amb l'esperança de poder tancar l'acord per anunciar-ho aquesta mateixa setmana, però no serà així.

Segons expliquen des del club, poc ha canviat de l'actitud del jugador, que continua disposat a renovar. Dembélé se sent molt còmode a la Ciutat Comtal, i valora molt la confiança que Xavi Hernández ha dipositat en ell.

La seva renovació permet inscriure Ferran Torres

Ja el dia de la seva presentació, el tècnic blaugrana va assegurar que el francès tenia el potencial per ser el millor jugador del món en la seva posició, i sempre que està disponible és titular per a Xavi, però els agents no entenen de sensacions, i en aquest cas només els importen els diners.

ferran torres mes que un club fc barcelona efe

La inscripció de Ferran Torres depèn de Dembélé / EFE

L'entorn del jugador és conscient que la seva renovació a la baixa és imprescindible per poder inscriure Ferran Torres, un jugador que encara que a priori ve per jugar de davanter centre, és adaptable a les tres posicions d'atac i que podria competir amb Dembélé per un lloc a l'11.

Els agents ho saben, i ho estan utilitzant per pressionar el club. Ara mateix les negociacions estan en un punt mort, però el Barça ha assegurat que es tornaran a asseure per continuar negociant, i que encara que no són optimistes amb la seva continuïtat, no hi ha res definitiu. El Mosquito acaba contracte a final d'aquesta temporada, i a partir de l'1 de gener és totalment lliure de negociar amb qualsevol club. El Barça ho intentarà fins al final, però ell ha de posar de la seva part.

 

Imatge principal: Xavi Hernández, durant un partit del Barça / EFE