L'Osasuna presentarà dilluns un recurs al Comitè de Competició per "incompareixença" del Gimnàstic de Tarragona en la jornada 17 de la Segona Divisió. El partit, que s'havia de jugar al Sadar entre l'Osasuna i el Nàstic, es va suspendre per una forta nevada a Pamplona que va tenyir el terreny de joc de color blanc. 

Els pamplonesos volien jugar en les pròximes 24 hores, tal com indica el reglament, però els tarragonins s'hi van negar, com expressa el comunicat emès per l'Osasuna. L'àrbitre del partit Milla Alvendiz va recollir a l'acta que el delegat del Gimnàstic de Tarragona "es nega a celebrar el partit" dins les 24 hores següents a la suspensió, com ho estipula la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

Seguint aquests arguments, l'Osasuna sol·licitarà que se li adjudiquin els tres punts amb un marcador de 3-0, com si el Nàstic hagués abandonat el partit, ja que entén que el club tarragoní "incompleix" el reglament en impossibilitar que l'enfrontament se celebri en les pòximes 24 hores. 

El reglament de la RFEF expressa que "el club visitant haurà de romandre a la ciutat on es desenvolupa el partit amb la finalitat de, si cessa la causa de la suspensió, es pugui jugar el partit en les següents 24 hores". 

El Nàstic defensa que va "obrar correctament"

Fonts del club han confirmat a El Nacional que el club "respecta la decisió de l’Osasuna i el recurs escaient". Des del Nàstic es reafirmen dient que "nosaltres considerem que vam obrar correctament, ja que en 24 hores ningú ens assegurava la disputa del matx". L'equip va fer nit a Pamplona de dijous a divendres però va tornar a Tarragona divendres després de la suspensió del partit.