El Reial Madrid es quedarà sense poder revalidar el doblet que va aconseguir la temporada passada. El Barça i el Manchester City han sigut els grans enemics dels madridistes, que en els moments clau, no han brillat com en altres èpoques. Així doncs, Florentino Pérez ja ha accelerat la planificació del curs vinent, tenint en compte que al seu equip ja no li queda cap cita important en aquest mes de maig i juny.

Un dels maldecaps principals pel president era el tema de les renovacions. Des de fa mesos, Florentino sap que Karim Benzema, Luka Modric o Toni Kroos acaben contracte, però pel pes que tenen dins l'equip es fa difícil imaginar que acabin marxant, a més, tenint en compte que el club encara no té substituts de primer nivell. A l'altra banda, però, hi ha altres jugadors que també estaven pendents de renovar, i algun d'ells, ja ha comunicat al president el seu desig de tancar l'etapa amb els madrilenys.

Marco Asensio triste decepción Real Madrid / Foto: Europa Press - Ricardo Larreina
Marco Asensio trist durant un partit a domicili del Reial Madrid / Foto: Europa Press - Ricardo Larreina

Marco Asensio: adeu al Reial Madrid

La sort no ha acompanyat Marco Asensio. El balear ha tornat a ser una peça de la segona unitat del Reial Madrid, i Carlo Ancelotti no li ha ofert les oportunitats esperades. El rendiment dels davanters del Reial Madrid, com Vinícius Júnior o Benzema, també van dificultar que Asensio tingués un lloc a l'onze. Malgrat tot, el desig del mallorquí era el de continuar, però de mica en mica, ha retrocedit valorant altres opcions.

Després de molt temps de negociacions amb Florentino, i segons apuntava Relevo, Marco Asensio hauria decidit sortir lliure del Reial Madrid i no ampliar la seva vinculació amb el club, que finalitza el 30 de juny. El balear també reclamava una millora del seu contracte, però l'oferta del president no va variar. Ara, els madridistes hauran de començar a treballar per la nova temporada, sense comptar amb la presència d'Asensio. 

Marco Asensio Getafe Real Madrid / Foto: Europa Press
Marco Asensio es lamenta després de fallar una ocasió clara de gol / Foto: Europa Press

Asensio se n'anirà gratis del Madrid

El Reial Madrid no tenia cap intenció de millorar el contracte de Marco Asensio, ni el futbolista tenia ganes de continuar sent un revulsiu. La negociació cada setmana es complicava més, i era una evidència que el balear podia abandonar l'equip amb el qual ha fet el pas definitiu per competir a l'elit. Malauradament, ni ha tingut suficients oportunitats per demostrar el seu talent, ni ha demostrat que ser un crac mundial.

Després de mesos de reflexió, Marco Asensio ja ha pres una decisió: acaba contracte i canviarà d'aires després de 7 temporades defensant els colors del Reial Madrid. El gran problema pels madridistes és que marxarà lliure de negociar amb qui vulgui, és a dir, sense deixar diners a la caixa, però Florentino té altres prioritats i la no renovació d'Asensio no provocarà gaires canvis a la planificació per la temporada que ve.