El Newcastle United necessita urgentment aconseguir ingressos per esquivar les possibles sancions a què s'enfronta per irregularitats econòmiques des de l'arribada de Mohammed Bin Salmán a la presidència. No volen ser castigats amb una reducció de punts, com li ha passat a l'Everton aquesta campanya, i per tant tenen intenció de donar sortida a algunes de les seves principals figures. Per exemple, s'ha especulat amb la venda d'Alexander Isak o d'Anthony Gordon.

Encara que un dels clars candidats a fer les maletes és Bruno Guimaraes, pel qual existeix un enorme interès. Ha estat vinculat al Liverpool, a l'Arsenal, al Manchester United o al Paris Saint-Germain, i també, al Barça. Deco el valora com una alternativa molt interessant per reforçar la demarcació de pivot defensiu, veient que els fitxatges de Joshua Kimmich i de Martín Zubimendi s'han complicat enormement.

Bruno Guimaraes gol Newcastle
Bruno Guimaraes/ Newcastle

Malgrat que ara es comenta amb força que Mikel Merino seria l'elegit per Joan Laporta, l'internacional brasiler és recomanat vehementment pel director esportiu, que no té dubtes que encaixaria a la perfecció en el Camp Nou, i seria una peça clau per a Hans-Dieter Flick. Perquè des que va arribar a la Premier League, ha completat una sèrie d'actuacions sensacionals, i s'ha erigit com un dels millors del planeta.

L'estiu passat va renovar el seu contracte, però va incloure una clàusula de rescissió que li permetria vestir de blaugrana. No obstant això, no poden pagar-la, en tenir un preu molt elevat. Però des de St. James' Park estan disposats a permetre que es marxi per una xifra considerablement més baixa, sempre que acceptin incloure una peça en l'operació. Es tracta de Ferran Torres, que resulta del complet grat d'Eddie Howe, que desitja tenir-lo a les seves ordres.

Ferran Torres

Bin Salmán ja va preguntar per 'El Tauró' fa poc temps, encara que les exigències del Barça eren molt lluny de la proposta que tenia al cap presentar. Ara, en canvi, amb Guimarães pel mig, pot acabar tornant al Regne Unit, després de la seva etapa al Manchester City.

El Newcastle es conformaria amb 35 milions d'euros i els serveis de Ferran per deixar anar Guimarães

Els 'magkpies' han traslladat Deco que es conformarien amb percebre 35 milions d'euros per obrir les portes a Guimarães, sempre que Ferran formi part de l'acord amb el Barça.

De manera que Laporta i Flick hauran de prendre una decisió.