José Mourinho està tenint uns primers mesos molt irregulars a l'AS Roma. Perquè no està complint les expectatives que es van marcar al principi de la temporada, i actualment ocupen una decebedora setena posició en la Serie A. Están a set punts del quart classificat, l'Atalanta de Bèrgam, que té un partit menys. Així que sembla bastant complicat que vagin a aconseguir el gran objectiu: classificar-se a la pròxima edició de la Champions League.

En la Conference League, on són un dels grans favorits, van passar com primers de grup, però van tenir un resultat humiliant davant del modest Bodo/Glimt. Van ser aixafats|esclafats per 6-1, un resultat que passarà a la història de l'equip noruec. Tot això ha fet que el tècnic lusità comenci a estar molt discutit, i el seu futur a l'Estadi Olímpic està a l'aire. Sobretot, després que un club s'hagi mostrat molt interessat en emportar-se'l.

José Mourinho EFE

José Mourinho/ EFE

Parlem de l'Everton, que busca un nou entrenador, després d'acomiadar Rafa Benítez. L'espanyol va aterrar a l'estiu, després d'un període a la Xina, i la gran experiència que tenia era el seu gran aval. Tanmateix, ja va tenir una rebuda bastant hostil per part de l'afició 'toffee', a causa del seu passat en l'etern rival, el Liverpool. I no van ajudar en absolut els mals resultats i les baralles amb alguns jugadors importants, com Lucas Digne, que fa uns dies va ser traspassat a l'Aston Villa.

Tot això va provocar que l'ex del València o el Newcastle United fos cessat, deixant l'equip en una trista setzena plaça, i només sis punts per sobre del descens. Busquen un substitut que sigui capaç de redreçar el rumb, i l'elegit és Mourinho, que coneix perfectament la Premier League, després de dirigir el Chelsea, el Manchester United i el Tottenham Hotspur. I per convèncer-lo, li oferirien un salari molt suculent.

Rafa Benitez EuropaPress

Rafa Benítez/ Europa Press

El lusità no acaba de sentir-se còmode a Roma, i no veuria amb mals ulls tornar a Anglaterra. Com a curiositat, ocuparia el càrrec d'un dels seus grans enemics al món del futbol, com és Benítez, amb el qual ha tingut bastantes discussions en públic. En especial, després que Rafa assumís el control d'Inter de Milà, sent el reemplaçament|lleva de 'The Special One'.

L'Everton el paga més del que cobrava en el Reial Madrid

'Mou' podria firmar un contracte que li faria d'un altre a Goodison Park. No s'ha parlat de xifres, però la premsa britànica afirma que tindria un salari més elevat del què cobrava en el Reial Madrid. Això eren més de 15 milions d'euros nets per any.

Florentí Perez acte Reial Madrid Europa Press

Florentí Pérez/ Europa Press

En el seu moment, Florentino Pérez el va convertir en el més ben pagat de tot el planeta.

L'Everton espera que això sigui suficient per convèncer Mourinho.