Leo Messi segueix sent el jugador diferencial que ha set sempre. L'argentí va tornar a ser el principal protagonista del PSG en la victòria del seu equip aquest divendres, firmant un gol i donant dues assistències a Kylian Mbappé. A les portes del que pot ser el seu últim Mundial, Messi continua a un nivell altíssim, i es va inventar una obra d'art, superant el porter de l'Ajaccio per marcar el seu novè gol d'aquesta temporada.

El triomf dels parisencs per 0 a 3 al camp de l'Ajaccio col·loca encara més líder a un PSG que encara no ha perdut en lliga i té un coixí de sis punts, amb un partit jugat més. Tot i que el principal objectiu dels francesos és guanyar la Champions League, la millor notícia és que Messi està completament endollat i associant-se molt bé amb els seus companys.

Un golàs i dos regals

Amb 0 a 1 al marcador i a falta de deu minuts pel final va aparèixer el millor. Jugada col·lectiva conduïda per Messi, paret amb Mbappé, que li torna l'esfèrica d'esperó dins l'àrea i, el "30" del PSG, retalla davant la sortida del porter rival, sense posar-se nerviós, per deixar molt de cara el partit pels seus. Però en la primera part l'argentí va regalar un gol, precisament a Mbappé, fent-li una passada filtrada a l'esquena de la defensa rival, marca de la casa, que deixava sol a l'extrem francès. Però, per si no n'hi havia prou, el 0 a 3 va arribar d'una altra passada entre línies de Messi cap al "7" per sentenciar. Sens dubte, una nova exhibició.

El millor de tot és que es veia un Messi somrient, que vol arribar al Mundial de la millor manera possible per guanyar l'únic títol que li falta i, ara mateix hi ha pocs jugadors que siguin tan diferencials com ell. La societat amb Mbappé va decidir aquest partit. Un golàs i dos regals a la futura estrella de l'equip francès, quan encara som a l'octubre.

Retorna el millor Messi

Sortir del Barça va ser un cop molt dur per Messi. Havent estat tota la vida a can Barça i, a on s'havia convertit en el millor jugador de la història del club, començar una nova aventura amb 34 anys en una lliga amb poca competitivitat com és la francesa era complicat. I la temporada passada no vam veure el millor Messi.

Leo Messi amistoso Argentina Honduras / Foto: EFE
Leo Messi recupera la seva millor versió a un mes de començar el Mundial de Qatar, en la que pot ser la seva última participació / Foto: EFE

Ara, però, sembla que l'argentí torna a brillar, com també ho està fent Neymar i Mbappé. Els parisencs han començat com un tro la lliga amb 10 victòries i només 2 empats, tenen encarrilada la classificació pels vuitens de final de la Champions i, Messi, ha marcat 9 gols i realitzat 10 assistències en els 15 partits oficials que ha disputat fins ara amb el seu equip. Números que impacten i que demostren que ha retornat el millor Messi.