Leo Messi ha canviat la dinàmica de l'Inter Miami i la mentalitat d'un equip que ara s'ha convertit en guanyador. L'astre argentí segueix acumulant minuts en la seva particular pretemporada i continua exhibint-se. El seu marc de joc és la Leagues Cup, on partit rere partit demostra la seva determinació a base de gols i assistències.

Leo Messi marca el camí de l'Inter Miami

Aquesta vegada la víctima ha estat l'Orlando City, a qui ha derrotat als setzens de final de la competició en el considerat derbi de Florida. I ha estat en gran part gràcies a Messi, que ha estat decisiu amb el seu doblet. Per començar, al minut 7 ja ha fet la seva primera diana amb una rematada potentíssima de volea a boca de canó (1-0). I ha calmat un partit en el qual tothom rodejava l'argentí i l'agressivitat, també contra Sergio Busquets, era la tònica dominant.

Però tot i el domini de l'Inter Miami al marcador, els d'Orlando no han abaixat els braços i han aconseguit retallar distàncies mitjançant César Araújo deu minuts després del gol de l'argentí (1-1). I la igualtat del resultat ha passat a ser igualtat en el joc. Una realitat que s'ha acabat decantant quan Messi ha volgut.

La sentència de Leo Messi i el debut de Jordi Alba

Un Messi molt enfadat per les reiterades faltes rivals, també ha tingut un bon gest sobre el terreny de joc. Ja a l'inici del segon temps, penal sobre Josef Martínez i l'argentí que li cedeix la pena màxima al veneçolà. I el capità de l'Inter Miami no ha dubtat a fer el segon gol local.

Un Inter Miami creixent i que encara ho ha fet més amb el debut de Jordi Alba a falta de mitja hora per al final i poc després d'un fort cop a la mandíbula que ha patit Leo Messi. I ja amb tots recuperats, Messi ha sentenciat el partit al minut 72 després d'una gran assistència de Josef Martínez.

I d'aquesta manera l'Inter Miami que passa ronda i ja és equip de vuitens de final de la Leagues Cup. El proper rival serà el FC Dallas i el duel es disputarà al Toyota Stadium de Friscoel, a Texas, sent el primer partit de l'Inter Miami fora de casa des de l'arribada de Leo Messi. I l'argentí que se situa com a màxim golejador de la competició amb cinc gols en tres partits, compartint liderat amb el seu compatriota Germán Berterame del Rayados de Monterrey.