L'Espai Barça, altrament conegut com la gran remodelació de les instal·lacions del Barça promogudes per la junta directiva de Josep Madrid Bartomeu, segueix amb imprevistos i més retards. Així ho informa la SER, que explica que la data de finalització de totes les obres serà al 2023, és a dir, dos anys més tard del previst inicialment.

Si els passos són els previstos, la inauguració definitiva del camp acabaria en el postmandat de Bartomeu, en el cas de no tornar a guanyar les eleccions del 2021. Un dels grans arguments d'aquests retards són els problemes judicials.

El grup municipal de la CUP i l'Associació de Veïns de Barcelona (FAVB) van posar en marxa dos contenciosos-administratius per intentar posar pausa a aquesta remodelació de la zona de Les Corts on actualment està el Camp Nou.

MPGM Espai Barça FC Barcelona

FC Barcelona

En el cas de la CUP, s'al·legava que el seu intent de paralització és perquè volen obrir "un espai de debat al voltant d'aquesta obra faraònica que té previst portar a terme el Futbol Club Barcelona". La FAVB defensa que l'Espai Barça incompleix l'article 98.1 de la llei d'urbanisme, on s'especifica que si es transforma el sòl qualificat d'equipaments esportius, aquest haurà de ser compensat amb espais verds, mesura que ni el Barça ni l'Ajuntament de Barcelona haurien contemplat.