Declan Rice és un dels 'tapats' que el Reial Madrid tenia a la seva agenda per reforçar la plantilla de cara a la pròxima temporada. Florentino Pérez segueix de prop des de fa molt temps al capità del West Ham United, i en el passat va arribar a temptejar la seva incorporació, però no va presentar cap oferta en ferm, després de conèixer que era intransferible, i que el mateix jugador tampoc no tenia intenció de canviar d'aires.

Però ara la situació ha canviat de manera radical. El centrecampista de 24 anys està molt desencisat amb el projecte de David Moyes, a causa que a l'actual campanya estan lluitant per no descendir, gaire lluny de l'objectiu, que s'havien marcat que era el de continuar classificant-se a competicions europees. Això l'ha portat a voler fer les maletes al mercat estival, aprofitant que només té contracte fins a 2024.

Declan Rice Inglaterra Mundial / Foto: EFE - Ali Haider
Declan Rice/ Foto: EFE

Ha avisat a la directiva londinenca que no té plans de renovar, i que espera marxar com més aviat millor. De moment, ja li han col·locat un preu de sortida proper als 90 milions d'euros, que és la xifra mínima que exigiran a tots els seus admiradors. Una inversió elevada, que en el Santiago Bernabéu estaven meditant si valia la pena realitzar. Tanmateix, no hi ha cap possibilitat que acabi unint-se al conjunt que actualment dirigeix Carlo Ancelotti.

I és que Rice ja ha decidit on es trobarà el seu pròxim desafiament, i quin serà el seu següent club. I no abandonarà la seva ciutat natal, ja que ha donat la seva paraula a l'Arsenal per convertir-se en un dels primers reforços galàctics que tanquin els 'gunners' a l'estiu. Mikel Arteta està molt satisfet amb la plantilla que té a la seva disposició, que és líder en la Premier League, però demana diverses cares noves, i una d'elles és la de l'ex del Chelsea.

L'acord amb el futbolista està totalment tancat, i rebutjarà el Madrid, el Manchester United, el Manchester City, el Liverpool i la resta d'equips que tenien el seu nom anotat a l'agenda.

Arrissi es convertirà en l'operació més cara de la història de l'Arsenal

Arteta no té cap dubte que Rice és un reforç necessari, i que té tot el necessari per triomfar en l'Emirates Stadium. Per això ha exigit que paguin tot el que demanin els 'hammers', encara que això signifiqui que l'internacional anglès passarà a ser l'operació més cara en la història de l'Arsenal.

Superarà, d'aquesta manera, a Nicolás Pepé, que va aterrar el 2019 procedent del LOSC Lilla, a canvi de 80 'quilos', i va ser un complet fracàs. De fet, actualment es troba jugant a préstec a les files de l'OGC Niça.