Neymar ja no és el que era en el mercat futbolístic. Està descentrat, arrossega una lesió pràcticament crònica i l’entorn tampoc l’ajuda. Ara vol tornar al Barça i també vol posar les coses fàcils a la directiva de Josep Maria Bartomeu. T’avancem el primer pas que ha fet.

Desesperat, descentrat i mal aconsellat. Així és com està Neymar. Amb aquest còctel explosiu s’ofereix i proclama als quatre vents de portes endins que vol tornar al Barça. I vol posar les coses fàcils… no com abans. L’exemple que ho corrobora:

En el terreny jurídic, hem pogut saber que Neymar ha aconseguit que l’empresa Teisa no tiri endavant la demanda contra ell i el club que tenia interposada des que es va descobrir tot l’escàndol del seu fitxatge. Recordem que Teisa juntament amb DIS tenien els drets de Neymar quan jugava al Santos. Després van saber que el Barça havia pagat un preu molt més alt del que s’havia dit i des del Brasil aquestes empreses van posar una demanda per reclamar la part del pastís que els havien amagat i els pertocava. La defensa en aquest cas de Teisa ens al·lega pressions molt fortes des de l’entorn Neymar per retirar-se del procés. I relativitzen que, al cap i a la fi, la quantitat que els hagués pertocat tampoc era tan elevada, uns 4 milions d’euros, déu-n'hi-do!… Sigui com sigui, el Barça pot alleugerir algun dels maldecaps que encara arrossega amb Neymar als jutjats. Més enllà de les bones intencions, Neymar tornarà a marcar un gol al Barça? I no precisament al camp, sinó als despatxos. El temps ho dirà!