Quatre gols i dues assistències de Neymar en la golejada del París Saint-Germain contra el Dijon al Parc dels Prínceps (8-0). Tot i això, l'afició va acabar xiulant-lo per una jugada amb Edinson Cavani, amb qui va tenir les primeres disputes quan va aterrar a París

Neymar va quallar el partit més complet des de que va canviar el Barça pel PSG. Un espectacle de gols, retalls i jugades de videoteca que justifiquen part dels 222 milions d'euros que va pagar l'emir de Qatar Tamim bin Hamad Al-Thani. Però els seguidors no van acabar contents. I el motiu va ser la rivalitat amb Cavani.

La topada es va produir al final del partit, en el minut 83, quan l'àrbitre va assenyalar un penal sobre Cavani. Aleshores, el davanter uruguaià ja havia marcat un gol, el 156 des de que va aterrar al PSG procedent del Nàpols, amb el que igualava Zlatan Ibrahimovic com a màxim golejador en la història del club. Tan sols un gol per no compartir el rècord. El penal semblava una bona oportunitat per aconseguir-ho.

Però Neymar va ser implacable. El '10' va agafar la pilota i la va situar sobre el punt de penal, aliè als crits de 'Cavani, Cavani' que provenien de les grades, transformats en xiulets que van tacar una nit de somni. Neymar va marcar el seu quart gol, però alguna cosa ja s'havia trencat. El futbolista, capcot, va abandonar la gespa sense respondre a les televisions oficials i menyspreant el trofeu de 'jugador del partit' que li va oferir un treballador del club.

L'entorn del PSG va passar de puntetes sobre l'afer amb Neymar i concentra els seus esforços en superar l'eliminatòria dels vuitens de final de la Champions contra el Reial Madrid. Europa avaluarà el PSG d'un Neymar que cada cop sembla més lluny de l'afició que el va rebre el passat estiu amb els braços oberts.