Mentre el Barça aconseguia la 26ª Lliga de la seva història, a París, un exjugador blaugrana estava passant un moment menys feliç que els seus excompanys. Es tracta de Neymar, que, ahir, després de marcar el 0-2 a favor del seu equip, va veure com el Rennes remuntava el partit i, finalment, guanyava la Copa als penals.

Sembla que el PSG no es va prendre gens bé que el Rennes fos capaç de recuperar-se d'un 2 a 0 en contra i, Mbappé, al minut 118, i Neymar en els moments previs a l'entrega de trofeus, van protagonitzar dos moments bastant lamentables. El francès, pocs minuts abans d'acabar la pròrroga, va fer una entrada criminal a l'alçada del genoll i va ser expulsat directament. Neymar, per la seva banda, quan pujava les escales per recollir la medalla de subcampió, es va encarar amb un aficionat rival i, com es veu en el següent vídeo, li va pegar un cop a la cara.

Així, el brasiler, que tot just jugava el seu segon partit després de la lesió, va mostrar la seva pitjor cara. Si bé al camp va ser decisiu amb un gol, fora del terreny de joc va ensenyar la falta de maduresa que l'ha caracteritzat en moltes ocasions.