El Reial Madrid se les prometia molt feliços amb l'operació Aurelien Tchouaméni. El migcampista del Mònaco, que amb només 21 anys s'ha convertit ja en una de les estrelles de la lliga francesa, té la promesa del seu club de deixar-lo sortir el pròxim estiu per 50 milions d'euros, una quantitat que Florentino Pérez ja té reservada, ja que les expectatives amb Tchouaméni són enormes.

El problema és que la qualitat del migcampista francès no ha passat desapercebuda per a la resta de gegants del futbol europeu i Aurelien Tchouaméni ha rebut ja trucades del Chelsea, el Bayern de Munic i el PSG. L'enorme interès que ha provocat la seva eclosió ha provocat que el Mònaco es fregui les mans, ja que veu que podrà treure molt més dels 50 milions que tenia previstos.

El Newcastle vol Tchouaméni

I en plena licitació per Tchouaméni, ha entrat en escena el Newcastle de Bin Salman, que no pensa deixar passar l'oportunitat de formar un equip competitiu de cara a la pròxima temporada. Els informes que té de Tchouaméni són excel·lents, per la qual cosa ja ha posat fil a l'agulla planificant una oferta desorbitada, tant per al Mònaco com per al jugador. El migcampista el sedueix la idea de poder ser una de les estrelles d'un projecte que aspira a lluitar per tot.

Davant d'aquesta situació, Tchouaméni ja no veu tan clar el seu fitxatge pel Reial Madrid, ja que al Santiago Bernabéu ningú no li garanteix la titularitat i una primera temporada a la banqueta, com l'està succeint ara Camavinga, podria deixar-li fora de la llista de França per al Mundial de Qatar el 2022. El jugador el que vol és acumular minuts i continuar mostrant al món la seva qualitat, per la qual cosa no acceptarà fitxar per cap en el que parteixi com a suplent.

Aurelien Tchouameni Francia EuropaPress

Tchouaméni, en un partit de la selecció francesa / Europa Press

Del Mònaco a l'agenda de tots els grans

Format en les categories inferiors del Girondins de Burdeos, club al qual va entrar amb només 11 anys i amb el qual va arribar a debutar al primer equip, Tchouaméni va acceptar anar-se’n traspassat al Mònaco amb només 18 anys, en una operació de 18 milions d'euros. El migcampista només havia acumulat 25 partits en la Ligue 1, i en 2 temporades diferents, però el conjunt monegasc va veure clar que estava davant d'una promesa amb moltíssim futur.

I el Mònaco va encertar, ja que Tchouaméni no va tardar a aconseguir la titularitat en el centre del camp del conjunt monegasc, una progressió imparable que va provocar que Deschamps el convoqués per a la selecció, i això que a França la competència en el centre del camp és espectacular. El colofó va arribar en la Nations League, on uns problemes físics de Kanté van permetre que Tchouaméni fos titular. Ja ningú no va dubtar que a França ha sorgit un altre fenomen que cal seguir de prop.

 

Imatge principal: Mohamed bin Salmán, propietari del Newcastle / Kathryn E. Holm