"Neix la Fundació Guardiola Sala". Amb aquest titular s'ha donat a conèixer aquest dijous una iniciativa que lideren quatre germans (Olga, Pere, Francesca i Pep) i en la qual la cara més visible és la de l'entrenador del Manchester City.

Pep Guardiola és la cara més visible

El passat 28 de juny ja es va avançar un vídeo de diferents projectes i amb la implicació d'un protagonista clar: Pep Guardiola. Aquest dijous, 1 de juliol, s'han pogut conèixer més detalls de la Fundació.

A través d'un vídeo de poc més d'un minut i disponible en tres idiomes (català, anglès i castellà), l'animació acompanya al relat, que va explicant els diferents punts de la proposta. Els quatre fills de Dolors Sala Carrió i Valentí Guardiola (Olga, Pere, Francesca i Pep) lideren aquesta iniciativa, i també estan acompanyats per les seves famílies, amics i col·laboradors.

"Tots junts dediquem temps amb passió i aportant idees a les causes en què la fundació es compromet i s'involucra i sobretot a partir dels valors de l'esport que la Fundació fomenta la integració de les persones més desfavorides", han assegurat.

La Fundació Guardiola Sala organitza diferents esdeveniments que estan "orientats a la captació de fons i destinats a les causes a les quals hi dona suport". El gran objectiu de tot plegat és "sumar recursos i experiència i fer xarxa" en iniciatives ja existents. En el primer vídeo es va poder veure com hi havia la implicació d'Open Arms, una organització la qual l'entrenador de Santpedor ha donat suport en més d'un partit.

"De forma solidària, volem aportar el nostre gra de sorra, ser companys de viatge, sumar-nos a aquells projectes i causes que reverteixen en els més necessitats per anar més enllà", han sentenciat. Per acabar, el lema de la Fundació: "Junts guanyem tots".

El text complet

La Fundació Guardiola Sala és una iniciativa liderada per quatre germans (Olga, Pere, Francesca i Pep) i membres de les seves famílies, així com amics i col·laboradors propers. Tots junts dediquem temps amb passió i aportant idees a les causes en què la fundació es compromet i s'involucra i sobretot a partir dels valors de l'esport que la Fundació fomenta la integració de les persones més desfavorides. Una manera única de compartir i retornar l'afecte rebut durant anys. La Fundació organitza esdeveniments orientats a la captació de fons i destinats a les causes a les quals hi dona suport. La finalitat primera, en definitiva, és la de sumar recursos i experiència i fer xarxa en aquelles iniciatives ja existents per tal de reforçar-les i ajudar a fer-les créixer. De forma solidària, volem aportar el nostre gra de sorra, ser companys de viatge, sumar-nos a aquells projectes i causes que reverteixen en els més necessitats per anar més enllà. Junts guanyem tots.

 

Imatge principal: Guardiola durant un partit / EFE