Igualtat total fins que Kalu Uche ha decidit el partit. Ni l'Almeria ha destacat, ni el Nàstic de Tarragona ha estat superior. Una única errada defensiva ha deixat els tarragonins per darrere al marcador a pocs minuts per acabar el partit i ha acabat consumant-se la derrota al Nou Estadi (0-1).

Era un duel entre dos rivals directes i el Nàstic ha donat vida a l'Almeria. Les ocasions han estat comptades, però cap d'elles ha estat decisiva. Els catalans han dominat el partit, però els andalusos han estat els que han tingut les oportunitats més clares de gol.

Jugant amb foc, a la segona meitat els dos equips s'han revolucionat buscant els tres punts. Una centrada des de la banda esquerra i un cop de cap fent una assistència precisa ha permès Kalu Uche fer el gol de la victòria al minut 72. Tot i el gol de l'Almeria, el Nàstic s'ha abalançat a l'atac amb tots els seus recursos. Els tarragonins han arribat amb perill, han tingut ocasions molt clares, però el porter de l'Almeria i la falta de precisió del Nàstic han acabat certificant un nou resultat negatiu a casa.

La derrota deixa el Nàstic encara fora de posicions de descens, però amb la zona marcada en vermell més a prop. L'Almeria ara és l'equip que situa el límit a un punt dels tarragonins.